Η Amal παράτησε τον George Clooney και τον απειλεί με διαζύγιο κόστους 1 δισεκατομμυρίου

Πατούλια Κατερίνα
Η Amal παράτησε τον George Clooney και τον απειλεί με διαζύγιο κόστους 1 δισεκατομμυρίου

Η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση των δίδυμων παιδιών τους, η κρίση ανάμεσα στο George και την Amal Clooney φαίνεται πως είναι βαθύτερη από ποτέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star, πηγή από το περιβάλλον της Amal αποκάλυψε πως η επιτυχημένη δικηγόρος αποφάσισε να παρατήσει τον Clooney με σκοπό να τον αφυπνίσει.

H 40χρονη έχει κουραστεί από τους διαρκείς καυγάδες με τον πάλαι ποτέ γόη του Hollywood και έχει απειλήσει ακόμα και με διαζύγιο το δημοφιλή ηθοποιό, ένα διαζύγιο που αν συμβεί θα του κοστίσει γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Διάβασε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Kylie και η Selena για κάθε post τους στο Instagram

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως το πρόσφατο ατύχημα του 57χρονου με μηχανή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας και η Amal του έχει εξηγήσει πως έχει υποχρεώσεις ως πατέρας και πρέπει να σταματήσει τις βόλτες με μηχανή.

star

Πηγή αναφέρει πως μπορεί η Amal να ήταν στο πλευρό του Clooney αμέσως μετά το τροχαίο αλλά μόλις ανάρρωσε ο ηθοποιός, η δικηγόρος επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό τζετ μαζί με τα δίδυμα Ella και Alexander και έφυγε από τη Σαρδηνία.

«Η Amal έχει μιλήσει πολλές φορές στον Clooney για τους κινδύνους της μηχανής αλλά αυτός αρνείται να ακούσει. Είναι σαφές τι περιμένει εκείνη από το George ως πατέρα και σύζυγο», εξήγησε άτομο από το περιβάλλον της δικηγόρου.