H Μeghan Markle άλλαξε αριθμό τηλεφώνου και ο πατέρας της απειλεί θεούς και δαίμονες

Πατούλια Κατερίνα
H Μeghan Markle άλλαξε αριθμό τηλεφώνου και ο πατέρας της απειλεί θεούς και δαίμονες

Σε πανικό η βρετανική βασιλική οικογένεια

Έξαλλος είναι ο Thomas Markle με την κόρη του Meghan Markle ή δούκισσα του Sussex όπως αποκαλείται πια. Ο Thomas μίλησε στην εφημερίδα "The Mail On Sunday" όπου και απείλησε ουσιαστικά την βρετανική βασιλική οικογένεια αλλά και την ίδια του την κόρη.

Όπως αποκάλυψε ο Markle έχει χρησιμοποιήσει όλα τα τηλεφωνικά νούμερα, ακόμα κι εκείνα που του είχε δώσει η Meghan για να την βρίσκει μέσα στο παλάτι και κανένα δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή.

Ο Thomas σκέφτηκε ακόμα και να στείλει κάρτα για τα γενέθλια της κόρης του στις 4 Αυγούστου αλλά δεν είναι σίγουρος ότι θα την λάβει:

«Είναι πιθανό να βάλουν την κάρτα μου στο νερό για τρεις μέρες, φοβούμενοι ότι θα εκραγεί», τόνισε ο Markle.
Ο πατέρας της Meghan συνεχίζει τονίζοντας πως η κόρη του θα ήταν πιο χαρούμενη αν ο ίδιος είχε πεθάνει και εξηγεί πως δεν του αρέσει που δεν μιλάει με την κόρη του και ελπίζει να μην πεθάνει χωρίς να της μιλήσει ξανά.

Διάβασε ακόμα: Eva Mendes και Ryan Gosling σε σπάνια κοινή εμφάνιση: Δες πόσο μεγάλωσαν οι κόρες τους

«Τι θα συμβεί αν γίνω παππούς και δεν μιλάμε. Πόσο τραγικό θα είναι να στερείς από τα εγγόνια μου τον παππού τους; Θέλουν να σιωπήσω, να εξαφανιστώ. Αλλά δεν θα σταματήσω. Αρνούμαι να μείνω σιωπηλός. Η κόρη μου δεν θα είχε κάνει τίποτα χωρίς εμένα. Εγώ την έκανα Δούκισσα. Και ποιό το ευχαριστώ; Δεν μου μιλάει καν. Πόσο ψυχρό είναι αυτό»;

Ο Μarkle συνέχισε τον παραλογισμό του υποστηρίζοντας πως η βασιλική οικογένεια κάνει στον ίδιο ό,τι έκαναν και στην πριγκίπισσα Diana η οποία αντιστάθηκε στις διαθέσεις του.