Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διατροφή δίνει η Britney Spears στον πατέρα των παιδιών της

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διατροφή δίνει η Britney Spears στον πατέρα των παιδιών της

Σε δικαστική διαμάχη η Britney

Μπορεί ο γάμος της Britney Spears με τον Kevin Federline να έχει τελειώσει εδώ και 10 χρόνια όμως η δικαστική τους διαμάχη για την διατροφή για το μεγάλωμα των παιδιών καλά κρατεί.

Η Spears που μοιράζεται με τον Federline την επιμέλεια των γιων τους, του 12χρονου Sean Και του 11χρονου Jayden βρίσκεται ακόμα σε διαμάχη με τον πρώην της. Πρόσφατα ο πατέρας της τραγουδίστριας πρότεινε στον πρώην γαμπρό του να του δίνει 10.000 δολάρια ακόμα το μήνα για να σταματήσει τη δικαστική διαμάχη με την κόρη του.

Αν συμβεί αυτό, ο Federline θα καταλήξει να παίρνει 30.000 δολάρια το μήνα για το μεγάλωμα των γιων του ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως από την καριέρα του ως dj κερδίζει μόνο 3000 δολάρια το μήνα.

Διάβασε ακόμα: Eva Mendes και Ryan Gosling σε σπάνια κοινή εμφάνιση: Δες πόσο μεγάλωσαν οι κόρες τους

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος δικαστής που εξέτασε την επιμέλεια των παιδιών της Spears είχε δώσει την επιμέλεια στον πρώην της, μιας και την εποχή εκείνη η Britney ήταν παραδομένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο Federline έχει παντρευτεί ξανά αποκτώντας δύο παιδιά ακόμα ενώ έχει ακόμα 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Shar Jackson και δηλώνει αδύναμος να βοηθήσει στο μεγάλωμα των 6 παιδιών του συνολικά.