Μπορεί η Chiara Ferragni να βοηθήσει την Ελλάδα μετά τις φωτιές; Δεν φαντάζεσαι τι κίνηση έκανε

15 SHARES

Και όμως ίσως και να μπορεί

Μία απίστευτη κίνηση έκανε η Chiara Ferragni, η οποία μπορεί να αποβεί ό,τι καλύτερο ακόμη και για την Ελλάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε Μάτι, Νέο Βουτζά κλπ. Στα τέλη Αυγούστου, η αγαπημένη μας blogger και νέα μανούλα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Fedez και με αυτήν την αφορμή έκαναν μία πολύ σημαντική ανακοίνωση.

Με βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό account της στο Instagram, η Chiara και ο Fedez αποφάσισαν πως αντί για δώρα για τον γάμο τους από τους φίλους και καλεσμένους τους, θέλουν να κάνουν μία δωρεά και να υποστηρίξουν κάτι σημαντικό για καλό σκοπό. Ζήτησαν λοιπόν από τους ακόλουθους τους να τους βοηθήσουν να βρουν τι θα ήταν καλύτερο.

Σε ένα mail που έδωσαν λοιπόν, ζήτησαν από όλους να στείλουν τις προτάσεις τους για το τι θα ήταν καλύτερο να χρηματοδοτήσουν με τα αντίστοιχα χρήματα που θα ξοδεύονταν για δώρα γάμου. Μέσα σε δύο ημέρες το βίντεο της έχει αποσπάσει σχεδόν 4 εκατομμύρια likes, ενώ από τα 16 χιλιάδες περίπου σχόλια η πλειοψηφία αυτών αναφέρεται στην Ελλάδα και στις οικογένειες που επλήγησαν.

Δες τις φωτογραφίες με τα σχόλια παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Amal διαψεύδει το χωρισμό από τον George Clooney με κοινή εμφάνιση και κοντό σορτς

15 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ