Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά

Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά

Δες προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες

Και ενώ οι μέρες περνούν και οι συναυλίες της Beyonce με τον Jay Z συνεχίζονται κανονικά, τόσο οι φήμες για την εγκυμοσύνη της εξαπλώνονται. Και δεν μπορούμε πια να τις αγνοήσουμε είναι η αλήθεια. Οι τελευταίες φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε είναι αρκετά κοντινές και είμαστε πλέον σίγουρες πως αυτό που βλέπουμε είναι φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, πληροφορίες του Life&Style θέλουν την τραγουδίστρια να περιμένει και πάλι δίδυμα. Είναι αλήθεια πως αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, όμως το μέγεθος της κοιλίτσας της δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Ο Dj Khaled που άνοιξε την Κυριακή την συναυλία του ζευγαριού, είχε μαζί τον γιο του και στα backstage η Bey φάνηκε να διασκεδάζει αρκετά με τον μικρούλη.

Δες και αυτό: Οι διακοπές της Beyonce στην Ιταλία αναζωπυρώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η 36χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό κορμάκι όλο χάντρες, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι λευκές over the knee μπότες και στεκόταν όρθια δίπλα στον μικρό γιο του Dj, χαμογελώντας πλατιά. Κοιτάμε και ξανακοιτάμε τις φωτογραφίες και δεν μπορείς με τίποτα να μας πείσεις πως δεν είναι και πάλι έγκυος.

4EAED9E100000578 6005849 Relaxed Khaled wore baggy beige pants and donned a hoodie that f a 41 1532930234165

Από στιγμή σε στιγμή, σίγουρα θα υπάρξει ανακοίνωση και τότε θα επιβεβαιωθούν όλα.

Διάβασε ακόμη: Δεν θα πιστέψεις πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα της Beyonce! Δες τη νέα τους φωτογραφία