Ποιοι τίμησαν το τέλος των εμφανίσεων της Κοκκίνου και του Καρρά;

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 21 Μαΐου οι εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά, Έλλης Κοκκίνου, Μαρίας Ιακώβου και Αλχημιστών στο TEATRO Music Hall. Ύστερα από τρεις μήνες εμφανίσεων που χαρακτηρίστηκαν από τεράστια επιτυχία με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, οι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν το κοινό με μια ξεχωριστή βραδιά.

Στο φινάλε των εμφανίσεων ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου διασκέδασαν στο TEATRO. Η Έλλη Κοκκίνου τους καλωσόρισε λέγοντας «Σας το φύλαγα για έκπληξη, απόψε είναι κοντά μας δύο καλοί μου φίλοι και πολύ καλοί συνάδελφοι, με τον έναν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν όταν είμαστε λίγο μικρότεροι, είναι ένα ζευγάρι στο οποίο κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, είναι και οι δυο από Θεσσαλονίκη και είναι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου». Κάπως έτσι το κέφι ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά με τον Νίκο Κουρκούλη να ξεσηκώνει τους θαμώνες με τα τραγούδια του «Μέρα με την μέρα», «Της ζωής μου τα φεγγάρια», «Μια νύχτα στον παράδεισο» αλλά και με την Κέλλυ να απογειώνει το κέφι με το «Γλύκα γλύκα».

Αλλά και ο Νίκος Μακρόπουλος, βρέθηκε στην τελευταία βραδιά του TEATRO όπως και ο Γιώργος Γιασεμής με την παρέα του. Το ίδιο βράδυ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διασκέδασε με τους φίλους τους στο TEATRO, άλλωστε ο παρουσιαστής δηλώνει θανατικός θαυμαστής του Βασίλη Καρρά. Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη σεζόν μιας και ο Βασίλης Καρράς θα επιστρέψει το 2012 στο μαγαζί που γνώρισε και φέτος μεγάλες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ