Θυμάσαι τη Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν; Δε φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τη Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν; Δε φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα

Μία κούκλα χωρίς υπερβολές

Το μακρινό 2001 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Ant1, γνωρίσαμε το Άκρως Οικογενειακόν, το οποίο μας κρατούσε συντροφιά μέχρι και το 2003 που έριξε αυλαία. Φυσικά το βλέπουμε ακόμη στις επαναλήψεις, τότε όμως ήταν μία από τις αγαπημένες μας ελληνικές σειρές.

Εκτός από τους εκπληκτικούς Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη και τον κούκλο Μέμο Μπεγνή –έλα κι εσύ ήσουν ερωτευμένη τότε μαζί του- την καρδιά μας είχε κλέψει η μικρή της οικογένειας Λίλα. Η σκανταλιάρα Λίλα που τους έκανε όλους ότι ήθελε, έκανε και τις ζημιές της και πάντα έβγαινε λάδι.

Την Λίλα ενσάρκωσαν δύο ηθοποιοί, η Ιφιγένεια Καλούτσα στον πρώτο κύκλο και η Μαρία Γαλέτα στον δεύτερο. Και με αυτήν ακριβώς θα ασχοληθούμε σήμερα. Πέσαμε τυχαία πάνω σε μία φωτογραφία της και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Το μελαχρινό 8χρονο κορίτσι πλέον είναι μία 25χρονη κοπέλα και πάρα πολύ όμορφη.

Έχει αλλάξει πάρα πολύ, αλλά όταν τη βλέπεις να χαμογελά, βλέπεις πάντα την μικρή Λίλα της σειράς. Μια ματιά στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω θα σε πείσουν για τα λεγόμενα μας.

Διάβασε ακόμη: Η Κάτια Ζυγούλη μιλά πρώτη φορά για το πώς κινδύνευσε η οικογένεια της στη φωτιά

DPG Network