Το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση του με το πιο καυτό φιλί δημοσίως

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση του με το πιο καυτό φιλί δημοσίως

Τους λατρέψαμε ήδη αυτούς τους δύο

Πριν από ενάμιση μήνα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον star και την κόρη του διάσημου ηθοποιού να βγαίνουν, αφήνοντας να εννοηθεί φυσικά πως είναι κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι. Και ενώ δεν είχαμε μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν είναι πράγματι ζευγάρι, το απέδειξαν μόλις με ένα σούπερ καυτό φιλί δημοσίως.

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger, επιβεβαίωσαν την σχέση τους ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί στους δρόμους του Los Angeles. Ο 39χρονος ηθοποιός, ο οποίος χώρισε πριν από έναν περίπου χρόνο με την Anna Faris, αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή του, με την κόρη 28χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού.

Δες και αυτό: Είναι επίσημο! Η κόρη του Schwarzenegger έχει τον πιο κούκλο αγαπημένο & της τον γνώρισε η μαμά της

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε το μεσημέρι της Κυριακής σε βόλτα τους στο Los Angeles, αφού είχαν πάει με τον μικρό Jack λίγο πιο πριν στην εκκλησία. Οι δύο stars μάλιστα απόλαυσαν και λίγο frozen yogurt, κάνοντας τον γιο του Chris Pratt πολύ χαρούμενο.

Απ’ ότι φαίνεται –για να έχει γνωρίσει και τον γιο του- τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά και χαιρόμαστε απίστευτα με αυτήν την εξέλιξη. Είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι και θεωρούμε πως ταιριάζουν πολύ μαζί.

Διάβασε ακόμη: Επανασύνδεση μεγατόνων; Το ζευγάρι, μετά τον ηχηρό του χωρισμό, απαθανατίζεται ξανά μαζί