Ιλένια Ουίλιαμς: «Ήμουν 15 κιλά παραπάνω»

Ιλένια Ουίλιαμς: «Ήμουν 15 κιλά παραπάνω»

Έκανε την αποκάλυψη η Ιλένια

Αυτό το καλοκαίρι η Ιλένια Ουίλιαμς μαζί με την Ειρήνη Κολιδά παρουσιάζουν την εκπομπή «It’s your life» στον ΣΚΑΙ. Σκοπός τους είναι να δίνουν γρήγορες, πρακτικές προτάσεις και λύσεις για όλα τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τις γυναίκες... και όχι μόνο!

Η Ιλένια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλέραμα μίλησε για τη ψυχοθεραπεία που κάνει από τα 22 της χρόνια αλλά και για τα περιττά κιλά που είχε. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν μου αρέσει καθόλου να με πιέζουν, αλλά λειτουργώ πολύ καλά κάτω από πίεση! Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά είναι αλήθεια! Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 22 μου, με κάποια διαλείμματα. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου. Βαριέμαι τη γυμναστική όσο τίποτα. Ήμουν 15 κιλά παραπάνω, αλλά έφυγαν από μόνα τους την περίοδο που δούλευα και σπούδαζα παράλληλα. Επειδή δεν είχα χρόνο να γυρίζω σπίτι για να φάω, έκανα μικρά γεύματα καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, όπου βρισκόμουν, και έτσι μάλλον ο μεταβολισμός μου άρχισε να λειτουργεί σωστά. Τον ελεύθερο χρόνο μου επιλέγω να ασχολούμαι με τον σκύλο μου, αλλά και με τους ανθρώπους που αγαπάω».