Kate και Meghan πιο δεμένες από ποτέ: Το δράμα που ένωσε τις δύο δούκισσες

Kate και Meghan πιο δεμένες από ποτέ: Το δράμα που ένωσε τις δύο δούκισσες

Η Kate στηρίζει τη Meghan στις δύσκολες στιγμές

Μπορεί κατά καιρούς οι φήμες να θέλουν την Meghan Markle να είναι στα μαχαίρια με την Kate Middleton αλλά αυτή τη φορά πηγή του Vanity Fair αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση των δύο γυναικών.

Διάβασε ακόμα: H Pippa Middleton ποζάρει με μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Το τελευταίο διάστημα η Meghan αντιμετωπίζει απανωτά χτυπήματα από τον πατέρα της Thomas, o οποίος μιλά στα Μέσα και δεν σταματά να κατηγορεί την κόρη του για την τωρινή σχέση μεταξύ τους. Ταυτόχρονα και η ετεροθαλής αδερφή της Markle, Samantha Grant κατηγορεί όπου σταθεί και βρεθεί την αδερφή της.

Πηγή λοιπόν του περιοδικού Vanity Fair ανέφερε πως το στήριγμα της Meghan αυτό το διάστημα είναι η Kate Middleton.

«Η Kate γνωρίζει πολύ καλά τι περνάει η Meghan. Και η οικογένεια της Kate έχει χτυπηθεί στο παρελθόν από τα Μέσα και ξέρει πόσο δύσκολο είναι αυτό. Η Κate φροντίζει τη Meghan και είναι γλυκιά μαζί της, παρά το γεγονός πως οι δύο γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες».

Η πηγή ανέφερε μάλιστα πως οι δύο συννυφάδες μιλούν συχνά στο τηλέφωνο κι όταν η Kate ακούει ανήσυχη τη Meghan την καλεί να μιλήσουν από κοντά.

Οι δύο γυναίκες βλέπονται κάθε εβδομάδα, ακόμα και μόνες τους και παρά το γεγονός πως η Kate είναι μονίμως απασχολημένη με τα τρία της παιδιά.