Η Lindsay Lohan προκαλεί τρόμο

Η Lindsay Lohan προκαλεί τρόμο

Υπερβολές. Το καλό κορίτσι του Hollywood δεν σκιάζει κανέναν. Ο Stephen King, πάντως, άλλα λέει. 

Το remake της Carrie ψιθυρίζεται πολύ έντονα και ο συγγραφέας του βιβλίου, ο μετρ των θρίλερ, Stephen King, επιθυμεί για την Lindsay Lohan για πρωταγωνίστριά του!

Τρομακτικό το ενδεχόμενο να φτιάξει κανείς μια νέα εκδοχή σε μια τόσο επιτυχημένη και κλασική ταινία και, ακόμα πιο τρομακτικό, το να παίξει το ρόλο της Carrie η Lindsay Lohan που δεν είναι και η πιο συμπαθής στο κοινό περσόνα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, όπως ξέρουμε όλοι. Στην πρώτη μας άποψη συμφωνεί και ο Stephen King, στην άρνησή μας όσον αφορά στη Lindsay Lohan είναι που τα χαλάμε λίγο.

Πάντως ο Stephen King δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Ακούω φήμες πως θα γίνει remake της Carrie, όπως έχω ακούσει και για τις ταινίες 'The Stand' και 'It'. Ποιος ξέρει, όμως αν θα συμβεί αυτό; Η πραγματική ερώτηση είναι 'γιατί', αφού η πρωτότυπη ήταν τόσο καλή; Εντάξει, δεν είναι και η 'Καζαμπλάνκα' αλλά είναι μια πολύ καλή ταινία τρόμου, πολύ καλύτερη από το βιβλίο... Αλλά η Lindsay Lohan ως Carrie White χμμμμ. Θα είχε πλάκα. Και το project θα μου άρεσε αν το αναλάμβανε ένας από τους David: o Lynch ή ο Cronenberg». Και, με αυτό το τελευταίο, συμφωνήσαμε και πάλι με τον συγγραφέα!