Kim Kardashian: Η καυτή αποκάλυψη για το τηλεφώνημα του Trump

Kim Kardashian: Η καυτή αποκάλυψη για το τηλεφώνημα του Trump

Δε φαντάζεσαι τι είπε πάλι

Κι ενώ όλοι τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με το πόσο έχει αδυνατίσει η Kim Kardashian και το πόσο ανησυχούν για εκείνη, η reality star, φροντίζει για μία ακόμη φορά να ταράξει τα ήρεμα νερά του Hollywood, κάνοντας μία καυτή αποκάλυψη σχετικά με το τηλεφώνημα που της έκανε ο Donald Trump.

Αρχικά να συμφωνήσουμε σε κάτι. Είναι προτιμότερο να είσαι ντυμένη όταν λαμβάνεις ένα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, σωστά; Ισχύει όμως το ίδιο και στο μυαλό της Kim Kardashian; Θα σε αφήσουμε να μαντέψεις την απάντηση ή καλύτερα θα σου την πούμε εμείς για να μη σε κρατάμε σε αγωνία.

Δες και αυτό: Η Kim Kardashian είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

Όπως πολύ σωστά υπέθεσες η Kim Kardashian δεν το είχε κάπως έτσι στο μυαλό της. Και όχι γιατί το έκανε επίτηδες, αλλά γιατί έτυχε όταν την πήρε τηλέφωνο ο Donald Trump να είναι γυμνή. Η reality star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της ανέφερε, πως όταν την κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εκείνη ήταν γυμνή καθώς φωτογραφιζόταν από τον Steven Klein.

«Είμαι γυμνή και το τηλέφωνο μου χτυπάει και είναι ο Donald Trump και ψάχνω να βρω μία ρόμπα να φορέσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Kim. Ωστόσο να σημειώσουμε, πως μετά το τηλεφώνημα εκείνη συνέχισε κανονικά τη δουλειά της, σα να μη συνέβη τίποτα απολύτως.

Διάβασε ακόμη: H Kim Kardashian κουρεύτηκε, το μετάνιωσε και πολύ μας στεναχώρησε