Η Kim Kardashian είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

Πρέπει να δεις τις τελευταίες της φωτογραφίες

Η Kim Kardashian –και οι αδερφές της- τα τελευταία χρόνια έχουν λανσάρει ένα πολύ ιδιαίτερο σωματότυπο, ο οποίος απέχει πολύ από αυτό το στερεοτυπικό μοντέλο των πολύ αδύνατων γυναικών. Οι καμπύλες τους έχουν γίνει μόδα και ολοένα και περισσότερα κορίτσια προσπαθούν να αντιγράψουν το στυλ τους και το σώμα τους.

Και δεν θα σου κρύψουμε πως κι εμείς το θεωρούμε πολύ πιο γοητευτικό και κολακευτικό. Ωστόσο εδώ κάπου θέλουμε να κάνουμε ένα ζουμ στην Kim Kardashian και στην τελευταία της εμφάνιση, η οποία μας σόκαρε κάπως, αφού ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. Η εμφάνιση της ήταν πολύ ωραία και αναμφίβολα αναδείκνυε το κορμί της, όμως δεν παρατήρησες κι εσύ πως έχει πάρα πολύ αδύνατη μέση;


https://www.instagram.com/p/Bl5W7CkHwIk

Μάλιστα η reality star αποκάλυψε και πόσα κιλά είναι και είμαστε απόλυτα σίγουρες πως είναι στα πιο αδύνατα της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Los Angeles στο δρόμο για την εμφάνιση της στο Jimmy Kimmel Live και πραγματικά ήταν υπέροχη. Η 37χρονη επέλεξε ένα total velvet look σε μπλε σκούρα απόχρωση, η οποία αποτελούνταν από ένα αρκετά προκλητικό crop top και ένα κολάν.


https://www.instagram.com/p/Bl5XJxCgQLY

Και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της παρατηρήσαμε πως η μέση της είναι υπερβολικά αδύνατη. Η αλήθεια βέβαια είναι πως για τα 54 κιλά της το βρίσκουμε και κάπως λογικό. Όπως και να ‘χει δίνουμε ένα τεράστιο like στη εμφάνιση αυτή.


https://www.instagram.com/p/Bl5WfHeFrGl

Διάβασε ακόμη: Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά