Αυτή η κίνηση του πρίγκιπα Harry πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή η κίνηση του πρίγκιπα Harry πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Tι έκανε ο πρίγκιπας;

Από χθες, ολόκληρη η Βρετανία ασχολείται με την αγγελία που δημοσιεύτηκε και αφορά τον πρίγκιπα Harry. Βλέπεις ο μικρός πρίγκιπας πουλά το αυτοκίνητό του, ένα loux Audi RS6 Avant, το οποίο κοστίζει £71,900 (πάνω από $92,000).

Αν είσαι δεν θυμάσαι για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε, είναι εκείνο με το οποίο ο πρίγκιπας έφτασε στο γάμο της αδερφής της Kate, Pippa Middleton.

Πάντως, μια λεπτομέρεια στην αγγελία πώλησης, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Σύμφωνα με το Cosmopolitan, το αυτοκίνητο είναι του 2017 και έχει λίγα χιλιόμετρα, οπότε η διευθύντρια του Auto Trader, Erin Baker, αναρωτιέται εύστοχα γιατί ο πρίγκιπας πουλάει τόσο σύντομα το αυτοκίνητο; Μήπως απλά θέλει να αγοράσει ένα μεγαλύτερο οικογενειακό;

Διάβασε ακόμα: Τα δάκρυα της πριγκίπισσας Βεατρίκης μετά το γάμο του William με την Kate!

Εκπρόσωπος της εταιρίας που ανέλαβε την πώληση του αυτοκινήτου μίλησε στο BBC κι ανέφερε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιος έκανε την πώληση αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που το αυτοκίνητο οδήγησε και ο πρίγκιπας Harry μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

Πάντως, όπως και να έχει, είτε το αυτοκίνητο ήταν όντως στην κατοχή του πρίγκιπα, είτε το είχε νοικιάσει και κάποιος άλλος αποφάσισε να το πουλήσει, τα σχέδια για απόκτηση παιδιών του πρίγκιπα με τη Meghan Markle ήδη μας έχουν ενθουσιάσει.


https://www.instagram.com/p/BmAhRSMAESe