Το καυτό φιλί του ζευγαριού στην παραλία γίνεται viral & μας αποδεικνύει πως δεν χώρισαν ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το καυτό φιλί του ζευγαριού στην παραλία γίνεται viral & μας αποδεικνύει πως δεν χώρισαν ποτέ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τότε που μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και όποια δημοσίευση περί χωρισμού κυκλοφόρησε, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ανυπόστατες φήμες. Και αν δεν σε πείσαμε την προηγούμενη φορά, πως οι δύο stars είναι πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά, τότε μάλλον πρέπει να δεις τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν στην παραλία.

Και όταν λέμε καυτά το εννοούμε. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Jamie Foxx και η Katie Holmes είναι στην καλύτερη φάση της ζωής τους και αυτό δεν μπόρεσαν να το κρύψουν από τον φωτογραφικό φακό. Το διάσημο ζευγάρι πέρασε μία ολόκληρη μέρα σε παραλία του Malibu, με τον ηθοποιό, να μη μπορεί να μείνει μακριά από την Katie, ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Δες και αυτό: Khloe ή Kim; Η φωτογραφία της reality star μας δίχασε και μας προβλημάτισε

Οι δυο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τα ταμπού των τόσων χρόνων και να αφεθούν ελεύθεροι. Και αυτό ακριβώς έκαναν, αφού αγκαλιαζόντουσαν συνεχώς και έπαιζαν στην άμμο. Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρυφερά, αλλά καυτά φιλιά, που έδωσε ο Jamie στην Katie Holmes, τα οποία κάνουν και τον γύρο του διαδικτύου. Και καθόλου άδικα, αν σκεφτείς πως είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να εκδηλώνονται τόσο πολύ στα 5 χρόνια σχέσης τους.

Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα και αυτό ακριβώς μας απέδειξε. Κανένας χωρισμός στο προσκήνιο δεν υπάρχει και χαιρόμαστε διπλά γι’ αυτούς.

Διάβασε ακόμη: Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού τελικά ήταν ένα ψέμα και πολύ στεναχωρηθήκαμε