Είναι γεγονός! Katie Holmes και Jamie Foxx πάλι μαζί πιο διαχυτικοί από ποτέ

Είναι γεγονός! Katie Holmes και Jamie Foxx πάλι μαζί πιο διαχυτικοί από ποτέ

Ευχάριστα νέα για τους δύο ηθοποιούς

Έχουν περάσει- ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις- πέντε ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η είδηση πως η Katie Holmes είναι ζευγάρι με τον Jamie Foxx έκανε το γύρο του κόσμου.

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να ήταν χώρια το τελευταίο διάστημα, όμως το εξώφυλλο του περιοδικού UsWeekly που θα βγει στα περίπτερα στις 13 Αυγούστου, φανερώνει μια άλλη πολύ ευχάριστη αλήθεια.

Κι αυτό, γιατί ο Foxx και η Holmes είναι πάλι μαζί, πιο ερωτευμένοι και διαχυτικοί από ποτέ. Πηγή του περιοδικού συνέλαβε τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια να παίζουν βόλεϊ, να κυλιούνται στην άμμο και να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

Διάβασε ακόμα: Η Irina Shayk κάνει διακοπές στην Ελλάδα; Η μυστηριώδης φωτογραφία που μας μπέρδεψε

Άτομο του περιοδικού αναφέρει πως οι δυο ηθοποιοί δεν λογάριασαν ούτε στιγμή τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν άγγιξαν το κινητό τους και μόνο χαμογελούσαν, καθώς απολάμβαναν το ηλιοβασίλεμα και σαμπάνια.

Οι φήμες του χωρισμού πάντως, είχαν κάνει την εμφάνισή τους τον Ιούνιο αλλά άτομα από το περιβάλλον της Holmes είχαν αναφέρει πως η ηθοποιός βρίσκεται μεν μακριά από τον Fox αλλά κάνουν facetime διαρκώς, όσο εκείνος ήταν στο Μαϊάμι κι εκείνη στο Παρίσι.


https://www.instagram.com/p/Bl76Zd_n0U3