Beyoncé: Μιλάει για πρώτη φορά για τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο και συγκλονίζει

Πατούλια Κατερίνα
Beyoncé: Μιλάει για πρώτη φορά για τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο και συγκλονίζει

Η πιο συγκλονιστική συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ η Bey

Έχουν περάσει παραπάνω από 12 μήνες από την ημέρα που η Beyonce έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, Sir και Rumi Carter.

Μιλώντας στο περιοδικό "Vogue", η Beyonce αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της δύσκολης δίδυμης εγκυμοσύνης με αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε. Κι αυτό, γιατί η διάσημη τραγουδίστρια κινδύνευσε σοβαρά και το ίδιο συνέβη και με τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία και γέννησε εσπευσμένα μετά από καισαρική.

Διάβασε επίσης: Η Beyoncé φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος της Vogue

Σύμφωνα με την Beyoncé οι επιπλοκές στη δεύτερη εγκυμοσύνη της την οδήγησαν στο κρεβάτι για έναν ολόκληρο μήνα ενώ η ίδια πάλευε να αντιμετωπίσει την τοξιναιμία, η οποία απείλησε ακόμα και τη ζωή της:

«Ήμουν 98 κιλά όταν γέννησα τη Rumi και τον Sir. Ήμουν πρησμένη από την τοξιναιμία και έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι για πάνω από έναν μήνα. Η υγεία μου και η υγεία των παιδιών μου ήταν σε κίνδυνο. Έκανα επείγουσα καισαρική τομή και περάσαμε πολλές εβδομάδες στην εντατική. Ο άντρας μου ήταν στρατιώτης και το στήριγμά μου».

Η διάσημη τραγουδίστρια εξηγεί πως η καισαρική ήταν δύσκολη, ένα μεγάλο χειρουργείο και πως τα όργανά της έπρεπε να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, κάτι που συμβαίνει σε σπάνιες περιπτώσεις.


https://www.instagram.com/p/BmI27Y9lc78

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Beyonce εξηγεί πως δεν έκανε το λάθος να αγχωθεί για τα κιλά της εγκυμοσύνης αυτή τη φορά, κάτι που είχε κάνει μετά τη γέννηση της Blue Ivy το 2012, όπου κι έχασε όλο το βάρος σε τρεις μήνες.

«Αυτό που έκανα μετά την Blue Ivy ήταν τρελό. Το σημαντικό για εμένα είναι οι γυναίκες και οι άντρες να βλέπουν και να εκτιμούν την ομορφιά του σώματός τους όπως είναι. Ακόμα και σήμερα, τα χέρια, οι ώμοι, το στήθος και οι γλουτοί μου είναι πιο γεμάτοι. Έχω την κοιλίτσα της μαμάς και δεν βιάζομαι να την ξεφορτωθώ. Είναι η πραγματικότητα. Όταν θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω πάλι γραμμωμένη κοιλιά, θα προπονηθώ μέχρι να τα καταφέρω. Όμως, αυτή τη στιγμή, αγαπώ το σώμα μου ως έχει».