Στο 75% η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου στο Νησί

Στο 75% η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου στο Νησί

Τίτλοι τέλους χθες βράδυ για το σίριαλ -υπερπαραγωγή στην ιδιωτική τηλεόραση. Το Νησί, λίγο μετά τις 23.25, ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και σίγουρα αφήνει μεγάλο κενό στην βραδινή ζώνη του καναλιού. Το τηλεοπτικό κοινό χθες καθηλώθηκε και το 74% ψήφισε Mega.

Ο μαραθώνιος της δραματικής σειράς συνεχίστηκε και στην «Ανατροπή» όπου όλοι οι συντελεστές έδωσαν το παρόν στο στούντιο και μίλησαν γι αυτό το τηλεοπτικό φαινόμενο. Η Βικτώρια Χίσλοπ, ο σκηνοθέτης του σίριαλ, ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου μίλησαν για τις δυσκολίες αλλά και για τα απρόοπτα που συνάντησαν τον ένα χρόνο που έζησαν στην Σπιναλόγκα κάτω από πολύ κακές συνθήκες, τις περισσότερες μέρες. Το τέλος του Νησιού άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα όμως. Το περιμέναμε πιο μυστηριώδες, πιο συγκινητικό. Απότομα είδαμε τον Γιώργη να πνίγεται, πολύ γρήγορα είδαμε την κόρη της Μαρίας να μεγαλώνει και να μαθαίνει από την θεία της την Άννα ότι δεν είναι η μητέρα της. Είχε έντονες γεύσεις από το παρελθόν με πολύ καλό μοντάζ αλλά απότομο τέλος. Δεν κρίνουμε αυτό το αριστούργημα που παρακολουθήσαμε, αλλά με τον τρόπο που είχαμε βιώσει όλη την ιστορία το τέλος ήταν πολύ πιο ήπιο από όσο περιμέναμε.

Στις αναλυτικές τηλεθεάσεις έπιασε μέχρι και 78% σε μονόλεπτο η σειρά. Απέναντι ο ανταγωνισμός απλά υπολειτουργούσε. Μόνο το Ράδιο Αρβύλα άντεξε και στην συνέχεια ο Θέμος Αναστασιάδης. Ακόμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης με την πολιτική εκπομπή του που εκτάκτως είχε θέμα το τέλος της σειράς έπιασε νούμερα που πλησίασαν και το 40%. Ρεκόρ εικοσαετίας για τέτοιας θεματολογίας εκπομπή. Ραντεβού με επαναλήψεις λοιπόν μιας και το Νησί αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στις οθόνες μας.