Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές από έναν φίλο της Ρίκας Βαγιάνη

Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές από έναν φίλο της Ρίκας Βαγιάνη

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Ρίκα δε μένει πια εδώ...

Η 7η Αυγούστου ήταν για ακόμη μία φορά μία από τις πιο δύσκολες ημέρες του φετινού καλοκαιριού. Εδώ και 24 ώρες δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε η Ρίκα Βαγιάνη δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Η παρουσιάστρια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Γιάννης Κουτράκης, την αποχαιρετά στο instagram με ένα μήνυμα συγκινητικό, παύλα ανατριχιαστικό. Λέει το δικό του αντίο στη φίλη του και μας περιγράφει την τελευταία τους συνάντηση πριν από μερικές εβδομάδες. Συγκεκριμένα γράφει :«Πριν λίγες εδβομάδες τρώγαμε με τη γνωστή παρέα στο γνωστό μας στέκι. Τελευταία στιγμή μας είπες ότι θα ερχόσουνα και εσύ.
Κατέφθασες τελευταία , σαν σίφουνας , σαν αέρας με πολλά μποφόρ. Φορούσες κάτι σε κόκκινο. Ήσουν κουκλαρα. "Γυναικάρα με τα κόκκινα" σου είπα όταν μπήκες. Χάρηκες με το σχόλιο , αλλά όχι πολύ ... συγκρατημένα
Έκατσες δίπλα μου και έκανες την παραγγελία που έπρεπε: fois gras για πρώτο , tartare πικάντικο ,ΠΟΛΥ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ (φώναξες) για κυρίως και κόκκινο κρασί.
Τιποτα δεν άφησες να πέσει κάτω, είπαμε πολλές ιστορίες , γελάσαμε πάρα πολύ , κουτσομπολέψαμε μέχρι εκεί που δεν πάει... Το κλείσαμε το μαγαζί , παλιά μας τέχνη κόσκινο άλλωστε ?
Ξέραμε όλοι τί τραβούσες.
Το ήξερες ότι το ξέραμε.
Αλλά δεν ειπαμε κουβέντα.
Σαν να μην υπήρχε Ρίκα μου .. σαν να μην υπήρχε. Καλό ταξίδι Γυναικάραααα ...#rika».

Αυτό το διάβασες;

6 φράσεις της Ρίκας Βαγιάνη που θα θυμάμαι πάντα