Αθηνά Ωνάση-Thierry Russel: Μίλησαν ξανά μετά από 15 χρόνια

Αθηνά Ωνάση-Thierry Russel: Μίλησαν ξανά μετά από 15 χρόνια

 Το αίμα νερό δεν γίνεται. Έτσι και ο Thierry Russel τα ξαναβρήκε με την Αθηνά Ωνάση Roussel και μετά από δεκαπέντε χρόνια προσπαθούν να αποκαταστήσουν την τραυματισμένη σχέση πατέρα-κόρης.

Ήταν το μακρινό 2004 όταν το γυαλί στη πολυτάραχη σχέση πατέρα - κόρης έδειξε να ραγίζει οριστικά. Η Αθηνά τότε ήταν αμετάπιστη όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τον γάμο τους που έγινε έναν χρόνο αργότερα. Αυτή φαίνεται πως ήταν και η χαριστική βολή στη σχέση του Thierry με την Αθηνά. Προειδοποιώντας την πως ο Ντόντα την θέλει μόνο για τα λεφτά τους, της διαμήνυσε πως ο χωρισμός τους ήταν απλά θέμα χρόνου. Οι κακές γλώσσες μάλιστα έλεγαν τότε πως ο Russel αντέδρασε με αυτό τον τρόπο αναλογιζόμενος τη σχέση του με την Χριστίνα και τον δικό τους χωρισμό. Δεκατέσσερα χρόνια μετά επιβεβαιώθηκε.

Η Αθηνά και ο Ντόντα τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου της απιστίας και πριν το πρώην ζευγάρι οδηγηθεί στις Βελγικές δικαστικές αίθουσες υπήρξε η πρώτη επικοινωνία ανάμεσα στον Thierry και την Αθηνά όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr