Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ κοστίζουν τα δώρα που πήρε η Kylie Jenner για τα 21α γενέθλιά της

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ κοστίζουν τα δώρα που πήρε η Kylie Jenner για τα 21α γενέθλιά της

Ξέφυγε η κατάσταση με την Κylie

Μετά το epic πάρτι γενεθλίων για τα μάτια της Kylie Jenner, της μικρότερης εκ των διάσημων αδερφών, είδαμε και τα δώρα που έλαβε η σχεδόν δισεκατομμυριούχος για τα 21 κεράκια της.

Mέσα από το λογαριασμό της στο Snapchat και το Instagram, η Kylie μας έδειξε τα ξεχωριστά δώρα που της έκανε ο πατέρας του παιδιού της, Travis Scott, ο οποίος είναι απλά ράπερ!

Ο Travis αγόρασε μια λευκή συλλεκτική Rolls Royce του 1950 για την καλή του, το κόστος της οποίας μπορεί να ξεκινήσει από 21.000 έως 260.000 ευρώ.

Και όχι μόνο αυτό, ο ίδιος ο Travis έντυσε όλο τον κήπο του σπιτιού της Jenner με κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά δώρισε στην Kylie και μια βαλίτσα διάσημου οίκου ενώ την ίδια ιδέα είχε και η Kris Jenner, η οποία δώρισε στην κόρη της μια βαλίτσα Goyard που μπορεί να ξεπεράσει σε κόστος τα 50.000 ευρώ.


https://www.instagram.com/p/BmUhB_kAYWD

Και δεν σταματάμε εκεί. Η Kylie δέχτηκε ένα όχημα τύπου γουρούνα, σε ροζ χρώμα από γνωστή φίρμα ρούχων που φτάνει τα 18.000 ευρώ ενώ στα πλούσια δώρα από εταιρίες, να μην ξεχάσουμε να προσθέσουμε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ.
Πάντως, η μόλις 21 ετών Kylie έσπευσε νωρίτερα να εξηγήσει πως το πιο σημαντικό δώρο στα φετινά της γενέθλια ήταν ο ερχομός της κόρης της. Όσο για τον αγαπημένο της, εκτός από τα δώρα, φρόντισε να στείλει κι ένα τρυφερό μήνυμα στην αγαπημένη του, γράφοντας:

«Χρόνια πολλά γυναικούλα μου. Σε αγαπώ μανούλα. Ο θεός να σε ευλογεί».

Δες όλα τα δώρα παρακάτω