Η αλήθεια για την πρώην του πρίγκιπα Harry που καθόλου δεν θα αρέσει στη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Η αλήθεια για την πρώην του πρίγκιπα Harry που καθόλου δεν θα αρέσει στη Meghan Markle

Αυτή η αλήθεια καθόλου δεν θα αρέσει στη Meghan

Είναι πολύ πιθανό να μην είχαμε δει ποτέ τη Meghan Markle ως δούκισσα του Sussex στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, αν δεν είχε προηγηθεί ο γάμος του πρίγκιπα William με την Kate Middleton.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου Angela Levin η οποία στην βασιλική βιογραφία του Harry με τίτλο “Writing in royal biography Harry: Conversations with the Prince” αναφέρει πως ήταν ο γάμος του William με την Kate ο καθοριστικός σταθμός της σχέσης του μικρότερου πρίγκιπα με την επί χρόνια αγαπημένη του Chelsy Davy.

Η δημοσιογράφος αναφέρει μάλιστα πως είναι πολύ πιθανό ο Harry να κατέληγε να παντρευτεί την Chelsy αν η ίδια δεν ζούσε από κοντά το ντελίριο του γάμου του William.

Μετά το 2011 κι αφού η Chelsy είδε την πίεση που άσκησαν τα μίντια στην Kate αποφάσισε να χωρίσει οριστικά με τον πρίγκιπα Harry.

Η βιογραφία αναφέρει μάλιστα πως ο Harry προσπάθησε και πάλι το 2015 να μεταπείσει την Chelsy να είναι μαζί, αλλά εκείνη δεν δέχτηκε.

Πάντως η Levin τονίζει πως και ο William κατάλαβε νωρίς πως η Davy δεν ήταν η μία και μοναδική για τον αδερφό του παρ’ ότι η Chelsy είχε διορθώσει μέχρι και την ομιλία που έδωσε ο Harry στο γάμο του αδερφού του με την Middleton.
O Ηarry είχε διαβάσει όλη την ομιλία στο τηλέφωνο στην Chelsy η οποία του είχε προτείνει να αλλάξει κάποια σημεία, όπως εκείνο που αναφερόταν στα θεικά πόδια της Κέιτ.