To Παλάτι ετοιμάζει επίθεση κόντρα στον πατέρα και την αδερφή της Μeghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
To Παλάτι ετοιμάζει επίθεση κόντρα στον πατέρα και την αδερφή της Μeghan Markle

Νέα τακτική ετοιμάζει το Παλάτι

Ο πατέρας της Meghan Markle συνεχίζει ακάθεκτος μέσα στο καλοκαίρι να δίνει την μια πληρωμένη συνέντευξη πίσω από την άλλη. Σύμφωνα με το Cosmopolitan USA, ο πρίγκιπας Harry Και η Meghan δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον Thomas Markle κάτι που σίγουρα ξέρει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Παλάτι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Κέσινγκτον αναμένεται να αλλάξει στρατηγική αντιμετώπισης της οικογένειας της δούκισσας του Sussex:

«Κανονικά, το Παλάτι αποφεύγει να σχολιάσει προσωπικά ζητήματα αλλά αυτή τη φορά σκέφτεται να αλλάξει πολιτική και να αντιμετωπίσει επιθετικά τόσο τον πατέρα όσο και την ετεροθαλή αδερφή της Meghan», τόνισε πηγή και στο Entertainment Tonight.

Διάβασε ακόμα: Κορίτσια, ο Άκης Πετρετζίκης με μαγιό

Σε αυτό το σχέδιο επίθεσης, η 37χρονη Markle δεν φαίνεται διατεθειμένη να συμμετάσχει και έχει αποφασίσει τόσο η ίδια όσο και ο Harry να μην επισκεφτούν τον Μasrkle ενώ η Meghan αποφεύγει να του μιλήσει και στο τηλέφωνο.

Πάντως, δεν είναι μόνο οι συνεντεύξεις του Markle. Μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο και η Samantha, ετεροθαλής αδερφή της Meghan την αποκάλεσε απάνθρωπη κι ο ετεροθαλής αδερφός της Thomas Junior αναφέρθηκε σε εκείνη ως εγωίστρια και ψυχρή.