Το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει τον γιο του για πρώτη φορά & η star έχει κορμάρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει τον γιο του για πρώτη φορά & η star έχει κορμάρα

Δυόμιση μήνες μετά τον ερχομό του

Στις 29 Μαΐου το διάσημο ζευγάρι απέκτησε μαζί το πρώτο του παιδάκι και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο sexy κατάδικος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά –όλοι θυμόμαστε τι έκανε στην πρώην σύζυγό του- και απέκτησε έναν ακόμη γιο, τον οποίο και μας έδειξε για πρώτη φορά.

Ο Jeremy Meeks και η Chloe Green έγιναν γονείς πριν από περίπου τρεις μήνες και ο γιος τους είναι ό,τι καλύτερο είδαμε τα τελευταία 24ωρα. Όσο για την star και το σώμα της μετά την γέννα; Δεν είμαστε και πολύ σίγουρες πως είσαι ακόμη έτοιμη να το δεις. Το ζευγάρι απολαμβάνει διακοπές στην Τουρκία και μαζί τους εκτός από τον νεογέννητο Jayden, ήταν μαζί και ο γιος του star από τον πρώτο του γάμο Jeremy Meeks Junior.


https://www.instagram.com/p/BmeFWAtH6jw

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε ένα υπερπολυτελές yacht με την 27χρονη star να φορά ένα μαύρο μπικίνι και να μας αφήνει άφωνες με τις αναλογίες της και το κορμί της μετά τη γέννα. Άψογο σώμα και μία τόσο επίπεδη κοιλιά, που σχεδόν σε έκανε να ξεχνάς ότι πριν από μερικούς μήνες ήταν έγκυος.


https://www.instagram.com/p/BmVbIx-g-Ni

Φυσικά οφείλουμε να πούμε πως το στιγμιότυπο που κρατά τον γιο της στην αγκαλιά της είναι απίστευτα όμορφο, γλυκό και τρυφερό.

Διάβασε ακόμη: Ατάκα οργής και ειρωνείας από τον μπαμπά της Meghan Markle προς τον Harry