Κάτι πήγε λάθος! Η Khloe Kardashian εμφανίζεται 1η φορά με μαγιό & το σώμα της δεν το περίμενες έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάτι πήγε λάθος! Η Khloe Kardashian εμφανίζεται 1η φορά με μαγιό & το σώμα της δεν το περίμενες έτσι

Πρώτη φορά με μαγιό μετά τη γέννα

Πρόσφατα η Khloe Kardashian μας αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μέσα σε τρεις μήνες από την γέννηση της κόρης της, True Thompson, και αυτό που περιμέναμε με ανυπομονησία, ήταν να τη δούμε σε κάποια παραλία φορώντας το μαγιό της. Μπορεί τα 15 κιλά που έχασε να ακούγονται αρκετά και κάτι σαν άθλος, όμως μάλλον θα απογοητευτείς αν δεις την εικόνα της.

Ή τουλάχιστον αυτό νιώσαμε εμείς, όταν είδαμε τις φωτογραφίες της, από το ταξίδι της στο Μεξικό με τον σύντροφό της Tristan Thompson. Και κοιτάζοντας τις δύο πράγματα σκεφτήκαμε: ή κάτι έχει πάει πολύ λάθος με τις εν λόγω φωτογραφίες ή που το σώμα της είναι τόσο περίεργο, όσο φαίνεται σε αυτές.


https://www.instagram.com/p/BmeUzp1nH2d

Η 34χρονη star έδειχνε ωστόσο να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνει την εμφάνισή της αυτή. Εμείς πάλι «τρομάξαμε» κάπως με το μέγεθος και το περίεργο σχήμα των οπισθίων της σε αυτές τις φωτογραφίες. Η Khloe Kardashian φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό σε καφέ απόχρωση και ο τρόπος με τον οποίο έχει απαθανατιστεί από προφίλ μεριά μοιάζει εξωπραγματικός. Μοιάζει σα να της έχουν κολλήσει δύο οπίσθια στα δικά της.


https://www.instagram.com/p/BmcPm_Dhngx

Και παρ’ όλα αυτά εκείνη νιώθει τέλεια και sexy. Και στην τελική ποιες είμαστε εμείς που θα την κρίνουμε; Η star νιώθει αυτοπεποίθηση και λατρεύει το σώμα της και εμείς την χειροκροτούμε γι’ αυτό.

Διάβασε ακόμη: Η Khloe Kardashian ανέβασε την πιο τρυφερή throwback φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της