Η μόνη προϋπόθεση της Meghan για να μιλήσει στον πατέρα της και η άστοχη κίνηση του Thomas Markle

Η μόνη προϋπόθεση της Meghan για να μιλήσει στον πατέρα της και η άστοχη κίνηση του Thomas Markle

H Meghan προσπαθεί να συμμαζέψει τον πατέρα της!

Δεν έχουμε ακούσει, δει ή μάθει τίποτα από την ίδια την Meghan Markle σχετικά με τη σχέση της με τον πατέρα της Thomas Markle, πέραν της γραπτής ανακοίνωσης πριν το γάμο της 19ης Μάϊου όπου αποκάλυπτε πως ο τελευταίος δεν θα δώσει το παρόν σε αυτόν.

Και μπορεί ο Markle να συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις επί πληρωμή μιλώντας για την κόρη του όμως σύμφωνα με την Daily Mail η Meghan θα δεχτεί να μιλήσει μαζί του υπό έναν όρο.

Όπως αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της Markle, η δούκισσα του Sussex είναι διατεθειμένη να μιλήσει στον πατέρα της μόνο εφόσον εκείνος της μιλήσει με το σεβασμό που της αξίζει. Η πηγή τονίζει πως ο Markle έχει προσπαθήσει να μιλήσει στα μίντια πιο πολύ απ’ όσο έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει την κόρη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο πατέρας της Meghan ήξερε πολύ καλά με ποιο άτομο πρέπει να μιλήσει για να προσεγγίσει την Meghan κι αυτό δεν είναι άλλο από την Doria Ragland, μητέρα της 37χρονης πρώην ηθοποιού.

«Αν πραγματιά ήθελε να τα βρει με την Meghan, θα είχε στείλει έστω ένα γράμμα σε αυτήν μέσω της μητέρας της», αναφέρει η πηγή.

Εν τω μεταξύ, ο Markle στην προσπάθειά του να βγάλει περισσότερα χρήματα ακόμα, ανακοίνωσε μέσω της έτερης κόρης του Samantha Grant την απόφασή του να δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων.

Όλγα Πηλιάκη: Το συγκινητικό της post για την αδερφή της που δε ζει