Kate Middleton-Meghan Markle: Το κρυφό μυστικό από τον βασιλικό γάμο που τις ενώνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton-Meghan Markle: Το κρυφό μυστικό από τον βασιλικό γάμο που τις ενώνει

Και που δεν πρόκειται με τίποτα να βρεις

Ένα εικοσιτετράωρο μας χωρίζει, από την ημέρα που σηματοδοτεί την τρίμηνη επέτειο γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Και πάνω που πιστέψαμε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μας έχει ξεφύγει και να μην παρατηρήσαμε, πέσαμε σε ένα δημοσίευμα του Harper’s Bazaar, που αποκαλύπτει το κοινό μυστικό που συνδέει την Kate Middleton, με τη Δούκισσα του Sussex, Meghan.

Μην προσπαθείς άδικα να θυμηθείς όλα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα, γιατί σίγουρα θα σου ξεφύγουν πολλά πράγματα και αυτό για το οποίο μιλάμε, είναι ένα από τα «μυστικά». Κοιτάς και ξανακοιτάς το βίντεο με την είσοδο της Meghan στο παρεκκλήσι και ακόμη δεν έχεις εστιάσει σε αυτό που πρέπει. Ή μπορεί και να το έχεις δει και να μην έχεις δώσει τη δέουσα σημασία. Δεν θα σε κουράσουμε όμως άλλο και ευθύς θα σου αποκαλύψουμε το μυστικό.

Όπως ίσως να παρατήρησες στο βίντεο, όταν η Meghan Markle εισέρχεται στο ναό, κάποια της δίνει την ανθοδέσμη της και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτή η κάποια, δείχνει να είναι η Kate Middleton. Η φιγούρα που φαίνεται από μακριά στο βίντεο φοράει ένα λευκό σαμπανιζέ φόρεμα σε άλφα γραμμή κι ένα καπέλο στα μαλλιά, όπως ακριβώς και η Δούκισσα του Cambridge, η οποία συνόδευε τα παρανυφάκια και τα παραγαμπράκια της Meghan, κρατώντας –όπως ίσως θυμάσαι- μία παρόμοια ανθοδέσμη στα χέρια της.



Ωστόσο όταν η Δούκισσα του Sussex προχωρά στα ενδότερα του ναού, βλέπουμε την Kate να βρίσκεται ήδη καθισμένη στη θέση της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Και αυτό δύο πράγματα σημαίνει, είτε πως αυτή που της παρέδωσε την ανθοδέσμη δεν ήταν η Kate –παρά το γεγονός πως της έμοιαζε φυσιογνωμικά-, είτε έτρεξε στη θέση της όσο πιο γρήγορα γινόταν, όσο η Meghan κατευθυνόταν στον Harry.

GettyImages 960080234

Όπως και να ‘χει, ακόμη και αν δεν ήταν η Kate αυτή, η ψευδαίσθηση που μας δίνει το βίντεο αυτό, κάνει τη σχέση μεταξύ τους ακόμη καλύτερη.

Διάβασε ακόμη: Η πληροφορία που βγήκε στο φως για τον Thomas Markle και τη Meghan, θα σε αφήσει άφωνη