Η πληροφορία που βγήκε στο φως για τον Thomas Markle και τη Meghan, θα σε αφήσει άφωνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πληροφορία που βγήκε στο φως για τον Thomas Markle και τη Meghan, θα σε αφήσει άφωνη

Νέος σάλος στο παλάτι και την οικογένεια Markle

Μία μόλις ημέρα πριν συμπληρωθούν τρεις μήνες από τον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, μία ακόμη πληροφορία έρχεται στο φως σχετικά με τον πατέρα της ηθοποιού, η οποία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις. Λίγα 24ωρα πριν η Meghan ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Harry έγινε γνωστό πως ο πατέρας της Thomas δεν θα παρευρεθεί λόγω προβλήματος υγείας και από τότε ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.

Η Meghan δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία του πατέρα της, εκείνος νευρίασε και άρχισε να την κατηγορεί και η συνέχεια έκτοτε είναι γνωστή. Υπάρχει όμως μία νέα λεπτομέρεια που βγήκε στο φως, αρκετά ενδιαφέρουσα, που μάλλον αλλάζει όλο το σκηνικό μέχρι και σήμερα. Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν, πως ο Thomas δεν είχε παρευρεθεί ούτε στον πρώτο γάμο της κόρης του.

Δες και αυτό: Μόλις έγινε γνωστό το πώς αποκαλεί ο πρίγκιπας Harry την Kate Middleton

Ο 74χρονος ισχυρίστηκε πως τον Μάιο δεν κατάφερε να πάει εξαιτίας ενός καρδιακού επεισοδίου που υπέστη, ωστόσο υπήρξαν πολλά tweets που ανέφεραν πως πάντα είχε ένα θέμα με τους «γαμπρούς». Αλήθεια, ένας πρίγκιπας δεν είναι αρκετός για την κόρη του;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο Thomas Markle δεν ήταν ούτε το 2011 στη Jamaica στον γάμο της Meghan με τον Trevor Engleson, σε αντίθεση με την μητέρα της Doria, η οποία έδωσε το παρών. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως αυτήν τη στιγμή στα social media οι κατηγορίες προς το πρόσωπό του πέφτουν βροχή και όχι άδικα.

Ο Thomas Markle έχει αναστατώσει τον κόσμο, που η κόρη του δεν επικοινωνεί μαζί του, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί καν στο γεγονός πως ούτε στον πρώτο της γάμο παρευρέθηκε. Και αυτό γιατί μάλλον δεν τον συμφέρει και πολύ να ανοίξει αυτό το θέμα. Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών ωστόσο, όλοι καταλαβαίνουν πως το πρόβλημα του είναι οι σύζυγοι της Meghan γενικά και ο Harry ειδικά. Όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος δεν είναι θυμωμένος ούτε με τον πρίγκιπα, ούτε με την κόρη του. Τους αγαπάει, τους εύχεται τα καλύτερα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι της οικογενείας είναι ό,τι χειρότερο.

Αν μας ρωτάς πάντως, επειδή κάπως φάσκει και αντιφάσκει, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά του.

Διάβασε ακόμη: Η μόνη προϋπόθεση της Meghan για να μιλήσει στον πατέρα της και η άστοχη κίνηση του Thomas Markle