Το πήγε σε άλλο level: Στα 60 της ποζάρει με μπικίνι και καθηλώνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πήγε σε άλλο level: Στα 60 της ποζάρει με μπικίνι και καθηλώνει

Το σώμα της μοιάζει εξωπραγματικό

Την κοιτάζουμε και την ξανακοιτάζουμε και αρνούμαστε να δεχθούμε πως αυτή η κορμάρα ανήκει σε μία γυναίκα, η οποία μόλις έκλεισε τα 60. Ναι καλά διάβασες, τα 60. Η διάσημη ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε ποστάροντας στο Instagram account της, μία φωτογραφία με μπικίνι, στην οποία μας προέτρεπε κιόλας να φάμε και τούρτα. Εντάξει όχι εμάς, αλλά είναι τρομερό να βλέπεις μια γυναίκα αυτής της ηλικίας να έχει κορμάρα.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το σώμα της Ήβης Αδάμου, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννα

Η Angela Bassett έγινε 60 ετών και φυσικά βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια της στα social media. Η διάσημη ηθοποιός, ανέβασε στο account της μία super sexy φωτογραφία, στην οποία αν κάποιος μας έκρυβε το κεφάλι της, θα λέγαμε πως είναι τουλάχιστον 35-40 ετών. Το κορμί της δεν παίζεται και γι’ αυτό καταλαβαίνεις, πως έχουμε σαστίσει κάπως.

Πόδια; Αψεγάδιαστα! Κοιλιά; Φέτες! Ό,τι και να κοιτάξεις επάνω της είναι άψογο και μοιάζει σχεδόν εξωπραγματική. Η 60χρονη ηθοποιός όσο μεγαλώνει, γίνεται ακόμη πιο όμορφη και γοητευτική –και κορμάρα- και η φωτογραφία της το αποδεικνύει περίτρανα. Τέρμα τα λόγια, μια ματιά παρακάτω θα σε πείσει πως και είναι κορμάρα, και δεν υπερβάλουμε.

Διάβασε ακόμη: Jennifer Aniston-Justin Theroux στα μαχαίρια: Το διαζύγιο φωτιά και τα απειλητικά emails

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr