Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε ήδη αντικαταστάτρια! Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε ήδη αντικαταστάτρια! Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού έγιναν viral

Τόσο τον πείραξε ο χωρισμός

Έχει περάσει μόλις ενάμισης μήνας, από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού. Πολλές φορές στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει το εν λόγω θέμα, όμως οι δυο τους επέμεναν να αρνούνται και να διαψεύδουν αυτές τις φήμες, πιθανότατα λόγω του 29 μηνών γιου τους. Ο κόμπος όμως μάλλον μεταξύ τους έφτασε στο χτένι, και πριν από ενάμιση μήνα ανακοίνωσαν κι επίσημα τον χωρισμό τους.

Και πριν καν ολοκληρωθούν δύο μήνες από αυτόν, ο νεαρός τραγουδιστής, βρήκε ήδη τη νέα σύντροφο του. Όχι δεν κάνουμε λάθος, και αυτό γιατί εκτός του ότι απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ-α-τετ, εθεάθησαν και να φιλιούνται. Συνεπώς δεν μιλάμε για μία απλή φίλη.

Δες και αυτό: Έτσι εξηγούνται όλα: O πολύκροτος χωρισμός και το παρασκήνιο πίσω από αυτόν

Ο λόγος για τον Liam Payne, ο οποίος χώρισε με τη Cheryl Cole πριν από περίπου έξι εβδομάδες και πλέον έχει αρχίσει ένα νέο ξεκίνημα στο πλευρό του 20χρονου μοντέλου Cairo Dwek. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε μία μίνι απόδραση στη λίμνη Como στην Ιταλία, όπου εκτός από την βόλτα που έκαναν, μοιράστηκαν κι ένα υπέρ του δέοντος θα λέγαμε, παθιασμένο φιλί, επιβεβαιώνοντας σχεδόν τη σχέση τους.


https://www.instagram.com/p/BmoMlcTH0VW


https://www.instagram.com/p/BmnaeweHByH

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η 35χρονη πρώην του γνωρίζει γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή του, όμως αποδεικνύεται, πως αν μη τι άλλο ο Liam έχει γούστο στις γυναίκες, αφού τόσο η Cheryl, όσο και η Cairo είναι πανέμορφες. Πάντως θα θέλαμε πολύ να μάθουμε για την αντίδραση της τραγουδίστριας στις φωτογραφίες αυτές.

Photo credits: @thelovelyliam

Διάβασε ακόμη: Jennifer Aniston-Justin Theroux στα μαχαίρια: Το διαζύγιο φωτιά και τα απειλητικά emails