Λύγισαν όταν άκουσαν τον Παπαγιάννη να αποκαλύπτει τον λόγο του ξαφνικού θανάτου της δημοσιογράφου

Λύγισαν όταν άκουσαν τον Παπαγιάννη να αποκαλύπτει τον λόγο του ξαφνικού θανάτου της δημοσιογράφου

Με μία πολύ δυσάρεστη είδηση για τον δημοσιογραφικό κόσμο ξεκίνησαν την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» σήμερα το πρωί οι συντελεστές της.

Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 30 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.

Ανάμεσά τους και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής. Σε τηλεφωνική παρέμβαση του Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι και δύο ώρες αργότερα κατέληξε» είπε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για τον θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε πως θα οδηγούσαν και στον θάνατό της… Δείτε παρακάτω το βίντεο…

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr