Η Kylie Jenner σπάει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner σπάει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Τις θυμάσαι κι εσύ εκείνες τις ημέρες;

Σχεδόν ένας χρόνος συμπληρώνεται, από τότε που κυκλοφόρησαν φήμες για πρώτη φορά, πως η Kylie Jenner είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Ήταν μέσα Οκτωβρίου, όταν δημοσιεύματα του People ανέφεραν, πως η 21χρονη πλέον reality star πρόκειται να γίνει μαμά και έκτοτε ξεκίνησε ένα κυνηγητό κι ένα μυστήριο, που διήρκησε ακριβώς εννέα μήνες, όσο και το ταξίδι της μικρής Stormi Jenner Webster.

Το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο την μικρή της κόρη και δύο μέρες μετά ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας ένα απίστευτα τρυφερό βίντεο από όλο αυτό το ταξίδι της. Πλέον η Stormi είναι έξι μηνών και η star μιλάει πρώτη φορά και αποκαλύπτει τους λόγους που κράτησε ολόκληρη την εγκυμοσύνη της μυστικό.


https://www.instagram.com/p/BmlhCeDFD0y

Δες και αυτό: H Kylie πέταξε τον Travis Scott έξω από το σπίτι της; Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της χρονιάς

Η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Αυστραλιανής Vogue και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον λόγο που δεν αποκάλυψε-επιβεβαίωσε ποτέ την εγκυμοσύνη της. «Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερο για εμάς, αν εγώ και η Stormi μέναμε μόνες. Οι ορμόνες τρελαίνονται και τα συναισθήματά είναι πιο έντονα και αισθάνθηκα πως δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερο για μένα και θα μπορούσα να απολαύσω όλη την εμπειρία αν το έκανα ιδιωτικά και μόνη μου. Απλώς ένιωσα πως ήταν μια ιερή ειδική στιγμή και δεν ήμουν έτοιμη να το μοιραστώ με όλους. Απλά ήθελα να το κρατήσω στον εαυτό μου», ανέφερε η 21χρονη.


https://www.instagram.com/p/BmlgH3dleNO

Και εκ των υστέρων αντιλαμβανόμαστε πως είχε απόλυτο δίκιο. Παρά το γεγονός πως ανυπομονούσαμε να τη δούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα και να ανακοινώσει επιτέλους την εγκυμοσύνη της.

Διάβασε ακόμη: O αγαπημένος τραγουδιστής στην πρώτη επίσημη πόζα με την καλλονή συντροφό του μετά την επανασύνδεση

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr