8 φορές που οι αδερφές Kardashian μας θύμισαν άλλες stars του Hollywood –και όχι μόνο!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
8 φορές που οι αδερφές Kardashian μας θύμισαν άλλες stars του Hollywood –και όχι μόνο!

Είμαστε σίγουρες πως κι εσύ ενδεχομένως να τις μπέρδεψες

Οι αδερφές KarJenner (aka Kardashian-Jenner) είναι ήδη πέντε από τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες στο Hollywood και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί ή να το διαψεύσει. Υπάρχουν όμως φορές –όχι που είναι άσχημες, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ- που τις κοιτάς και σου θυμίζουν κάποιες άλλες. Κάποιες γυναίκες που έχεις δει ξανά και τις έχεις μπερδέψει μαζί τους.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως πολλές φορές μοιάζουν σαν αδερφές μαζί τους, όμως όχι, απλά το μακιγιάζ και το στυλ τους τις κάνει να δείχνουν κάπως έτσι και σε μπερδεύουν. Σίγουρα αυτήν τη στιγμή σου έχουν έρθει πολλές εικόνες στο μυαλό που σε έχουν κάνει να αναρωτηθείς ποιά είναι ποιά, και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Βρήκαμε κάποιες από αυτές τις φορές που σου θύμισαν κάποια άλλη και σου διαχωρίζουμε ποιά είναι η KarJenner και ποιά η star του Hollywood. Μία από αυτές μάλιστα είναι και αρκετά πρόσφατη και την είδαμε στο Instagram account της Kim Kardashian. Την κοίταξες ξανά και ξανά νομίζοντας πως βρίσκεσαι στο account της Megan Fox, όμως όχι ήταν η Kim. Μα δεν είναι ολόιδιες;

kim kardashian megan fox

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Αυτό το πολύ διάσημο ζευγάρι φιλοξένησε μυστικά το ζεύγος Clooney στη λίμνη Como