Ο πρίγκιπας George φέτος στο σχολείο δεν θα είναι μόνος του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας George φέτος στο σχολείο δεν θα είναι μόνος του

Τι έκπληξη του ετοιμάζουν;

Σε περίπου 15 ημέρες η έκφραση «back to school» παίρνει σάρκα και οστά και όλα τα παιδάκια, μεγάλα και μικρά και θα πάρουν και πάλι τις θέσεις τους πίσω στα σχολικά κτίρια. Αυτό φυσικά ισχύει και για τον πρίγκιπα George, για τον οποίο φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά του στο σχολείο.

Πέρυσι το φθινόπωρο, όταν και ξεκίνησε να πηγαίνει στο Thomas Battersea στο Λονδίνο, το νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας, συνοδευόταν μόνο από τον πατέρα του πρίγκιπα William. Εκείνο το διάστημα η Kate Middleton υπέφερε από πρωινές αδιαθεσίες, στις αρχές της τρίτης της εγκυμοσύνης και της ήταν τρομερά δύσκολο να συνοδέψει τον γιο της στο σχολείο.

Φέτος όμως, ο George δεν θα είναι μόνος του, τη νέα σχολική χρονιά. Σύμφωνα με το People ο George αρχίζει μαθήματα την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη και την πρώτη μέρα του θα συνοδεύεται τόσο από τον πατέρα του, όσο και από την μητέρα του, χωρίς όμως όλον αυτόν τον ντόρο και την δημοσιότητα της πρώτης χρονιάς.

Την προηγούμενη χρονιά μάλιστα, η Kate στεναχωρήθηκε που δεν μπόρεσε να συνοδέψει τον πρωτότοκο γιο της στο σχολείο, με την Daily Mail να αναφέρει: «Η Δούκισσα ήθελε όσο τίποτα να είναι μαζί με τον γιο της αυτήν την πρώτη μέρα. Ήταν πολύ σημαντική για την ζωή του. Ήταν όμως πολύ αδιάθετη για να παραστεί μαζί του στο σχολείο. Ο William ωστόσο απέδειξε πως ήταν το καλύτερο στήριγμα για τον γιο του, αυτήν την πρώτη μέρα».

Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να περιμένουμε μέχρι τις 6 Σεπτέμβρη να τους δούμε μαζί και τους 3 έξω από το Battersea.

Δες και αυτό: Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;