Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Είναι γνωστό ότι ο Πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton με το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας του από τον πρίγκιπα Κάρολο. Και τώρα φημολογείται ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Πριγκίπισσας Diana προκάλεσε κάποιες αντιπαραθέσεις με την βασιλική οικογένεια όταν το πήρε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ωοειδές ζαφείρι Ceylon των 12 καρατίων δεν ήταν δημοφιλές με τους βασιλείς για ένα συγκεκριμένο λόγο. Παρόλο που το δαχτυλίδι περιείχε μια βέρα λευκόχρυσου και 14 διαμάντια, δεν ήταν αποκλειστικά για τη Diana, και δεν είχε γίνει ούτε παραγγελία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κοσμηματοπώλης Garrard είχε το κομμάτι αυτό στον κατάλογό του και ήταν διαθέσιμο για οποιονδήποτε να το αγοράσει, αν διέθετε φυσικά το ποσό των 60.000 δολαρίων. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως αφού ένας «κοινός θνητός» θα μπορούσε να αγοράσει το ίδιο δαχτυλίδι, αυτό θεωρήθηκε κατώτερο από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δες ακόμη: Μόλις έγινε γνωστό το πώς αποκαλεί ο πρίγκιπας Harry την Kate Middleton

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, η πριγκίπισσα Diana επέλεξε μόνη της το δαχτυλίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο ξεχωριστό τώρα που δόθηκε στη Δούκισσα του Cambridge. Αλλά εκείνη την εποχή, το δαχτυλίδι δεν κατείχε την ίδια σημασία που έχει τώρα, που η Diana δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

GettyImages 455183149

Μιλώντας στην επίσημη συνέντευξη αρραβώνων της με τον Πρίγκιπα William το 2010, η Kate Middleton αποκάλυψε ότι ήταν ενθουσιασμένη που της είχε γίνει πρόταση με το αγαπημένο δαχτυλίδι της Πριγκίπισας Diana. Συγκεκριμένα είχε πει: «Είναι όμορφο - ελπίζω να το φροντίζω! Είναι πολύ ξεχωριστό».

Τώρα, είναι αδύνατο να σκεφτεί κανείς ότι η Δούκισσα θα μπορούσε να φοράει οποιοδήποτε άλλο δαχτυλίδι, καθώς είναι ο τέλειο φόρος τιμής στην μητέρα των William και Harry.

Διάβασε και αυτό: Kate Middleton-Meghan Markle: Το κρυφό μυστικό από τον βασιλικό γάμο που τις ενώνει