Αθηναΐς Νέγκα: Δείχνει πρώτη φορά τα δύο παιδιά της - Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον άντρα της

Αθηναΐς  Νέγκα: Δείχνει πρώτη φορά τα δύο παιδιά της - Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον άντρα της

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία στο instagram με τα δύο υπέροχα αγγελούδια της.

Η παρουσιάστρια του Epsilon και της νέας εκπομπής, «Κουζίνα για... δύο!» δεν δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες της καθημερινότητας έχοντας δύο παιδιά και να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύζυγό της, τον Γιάννη!


Η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο instagram της: «πέρα απο την εντύπωση που δίνουν οι φωτο, η ζωή με 2 παιδιά-οπως πολλοί γνωρίζετε δεν ειναι εύκολη .
1. υπαρχουν λίγες στιγμές οπως αυτή κ πολλες τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός απο το brain drain και το family drain κ ολοι με οικογενειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα .
Επίσης
2. δεν πιστευω πως τα παιδια χρειαζεται να τα κρύβουμε. δεν ειμαι τοσο διάσημη ισως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιευώ φωτο γιατι η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει απο το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram ειναι το «μετα»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν εχει καταλάβει τι εχει πλέον αξία κ τι οχι -ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα οχι ελληνικό κ σαφως δεν ειναι ολα τα posts «είδηση» .

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr