Σκληρές εικόνες: Σε κακή κατάσταση ο Ben Affleck μεταφέρεται σε κλινική από την πρώην του

Σκληρές εικόνες: Σε κακή κατάσταση ο Ben Affleck μεταφέρεται σε κλινική από την πρώην του

Δύσκολες στιγμές για τον πάλαι ποτέ γόη του Hollywood

Δύσκολες ώρες για τον γόη του Hollywood, Ben Affleck ο οποίος επέστρεψε σε κλινική αποτοξίνωσης για τρίτη φορά.
Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου, δείχνουν τον ηθοποιό σε κακή κατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του Jennifer Garner να μεταφέρεται παρά τη θέλησή του στην κλινική.

Η Garner έφτασε στο σπίτι του πατέρα των παιδιών της λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μαζί με μια γυναίκα που πιστεύεται πως είναι η δικηγόρος της και μετά από κουβέντα με τον Ben αποφάσισε να τον μεταφέρει η ίδια στην κλινική αποτοξίνωσης, ενώ ο ηθοποιός φέρεται να παραδέχτηκε τελικά πως έχει πρόβλημα.


https://www.instagram.com/p/Bm0BtbaA92V

Με μια κούτα πράγματα στο χέρι ο Affleck εντοπίστηκε από παπαράτσι να μπαίνει στο αυτοκίνητο της πάλαι ποτέ συζύγου του, η οποία από τη μια κρατούσε τα δάκρυά της κι από την άλλη έδειχνε πολύ θυμωμένη, γιατί σαφώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη διαδικασία τούτη.
Μόλις χτες έγινε γνωστός ο χωρισμός του Affleck από τη συγγραφέα Lindsay Shookus μετά από τις φήμες για ξέφρενο πάρτι του Ben με 22χρονο μοντέλο του PlayBoy.
Όσο για την Garner, ήταν ακόμα μια φορά εκεί, για να μαζέψει τα κομμάτια του Affleck με τον οποίο χώρισαν το 2015 εν μέσω ερωτικού σκανδάλου με την νταντά των παιδιών τους ενώ το διαζύγιο βγήκε επίσημα τον Απρίλιο του 2017.


https://www.instagram.com/p/Bmz_Dc3hEi4

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr