Το απίθανο bachelorette πάρτι της Υβόννη Μπόσνιακ: Με ποιές μοιράστηκε το κρεβάτι της!

Το απίθανο bachelorette πάρτι της Υβόννη Μπόσνιακ: Με ποιές μοιράστηκε το κρεβάτι της!

Λίγο πριν τα κουφέτα, η νύφη το' σκασε

Μπορεί ο θρησκευτικός γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ να είναι προγραμματισμένος για τις 15 Σεπτεμβρίου, όμως η νύφη το έσκασε ή μάλλον εκλάπη από τις κολλητές της.

Η σχεδιάστρια και πάλαι ποτέ μοντέλο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο παρέα με τις κουμπάρες της και τις υπόλοιπες κολλητές φίλες της.

Εννοείται πως τον παλμό δίνει η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Παυλίνα Κωσταγιού, σύζυγος του Κώστα Μπεχράκη, των οποίων την κόρη έχει βαφτίσει ο Αντώνης Ρέμος.

Οι συμμετέχουσες στο ταξίδι – bachelorette προς τιμήν της νύφης Μπόσνιακ καλά κρατεί και οι παράνυμφες έχουν το δικό τους custom μπλουζάκι με το όνομά τους, το βραχιολάκι που αναφέρει πως μιλάμε για το party της Υβόννης ενώ η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου μέσα από τα stories της, μας έδωσε και μια ιδέα για το πόσο ωραία περνάει.

Διάβασε ακόμα: Ρέμος-Μπόσνιακ: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο τους

Αν αναρωτιέσαι μάλιστα με ποιον πέρασε τη βραδιά η Υβόννη, να σου πούμε πως το μοντέλο και μαμά της μικρής Ελένης, κοιμήθηκε αγκαλιά με την Μαρία Μπεκατώρου και μια ακόμη φίλη της και δεν δίστασε να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, λίγο πριν τον ύπνο αλλά και ξυπνώντας.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.