Δεν φαντάζεσαι τι θα κάνει η Jen Aniston για να βοηθήσει τον Brad Pitt κόντρα στην Angelina Jolie

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι τι θα κάνει η Jen Aniston για να βοηθήσει τον Brad Pitt κόντρα στην Angelina Jolie

Κι όμως η πρώην σύζυγος θέλει να βοηθήσει

Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα δεν θέλουν τον Brad Pitt να έχει επανασυνδεθεί με την πρώην του Jennifer Aniston. Αυτή τη φορά, η 49χρονη ηθοποιός ενδιαφέρεται να κάνει κάτι πολύ πιο σοβαρό και χρήσιμο για τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα NW, κι ενώ η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους Brangelina καλά κρατεί για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, η Aniston δέχτηκε πρόταση από τον Pitt για να έρθει να καταθέσει υπέρ του στο δικαστήριο.

«Η Jen είναι απογοητευμένη με τον τρόπο που η Angelina φέρεται στον Brad και θα κάνει τα πάντα για να του σταθεί στη φάση αυτή. Είναι διατεθειμένη να δώσει το παρόν ως μάρτυρας στο δικαστήριο για να καταθέσει πόσο υπέροχος πατέρας είναι ο Pitt και πόσο έχει αλλάξει, ζώντας μακριά από το αλκοόλ και τις », αναφέρει το δημοσίευμα.

Διάβασε ακόμα: Γάμος – express για την Angelina Jolie μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt: Όλες οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα πάντα με το NW, η Jen έχει αποφασίσει πως το να βρεθεί μπροστά στο δικαστή είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για τον πρώην σύζυγό της.

Πάντως, το περιοδικό People επιμένει πως Pit και Aniston έχουν να ειδωθούν εδώ και μήνες και πως η Jolie θέλει να βγει επιτέλους το διαζύγιο και να δοθεί σύντομη λύση στο θέμα κηδεμονίας των παιδιών τους.