Ακόμα ένα χτύπημα για το Ben Affleck μέσα από την κλινική αποτοξίνωσης

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα χτύπημα για το Ben Affleck μέσα από την κλινική αποτοξίνωσης

Δύσκολη εβδομάδα για το Ben

Δύσκολη συνεχίζει να είναι η εβδομάδα για τον Ben Affleck σύμφωνα με το δίκτυο TMZ. Όπως φαίνεται, τις ημέρες αυτές, που ο ηθοποιός βρέθηκε για τρίτη φορά στην κλινική αποτοξίνωσης εξαιτίας της εξάρτησής του με το αλκοόλ, οριστικοποιήθηκε και το διαζύγιό του από την Jennifer Garner.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι των ηθοποιών του Hollywood δεν είχε προγαμιαίο συμβόλαιο και έτσι υπήρξε μια πολύχρονη διαδικασία για το μοίρασμα της περιουσίας μετά από 12 χρόνια γάμου.

Όσο για την κηδεμονία των τριών παιδιών του Ben και της Jennifer, δεν αναφέρεται με σαφήνεια πόσο ποσοστό κηδεμονίας θα έχει κάθε γονιός, μιας και όπως φαίνεται το ζευγάρι έχει βρει τρόπο να διαχειρίζεται το ζήτημα αυτό.

Κι ενώ η τελική συμφωνία για το διαζύγιο του ζευγαριού έχει οριστικοποιηθεί, μένει η υπογραφή του Affleck η οποία δεν θα μπει αν δεν βγει ο ηθοποιός από την κλινική.

Το TMZ αναφέρει πως τους τελευταίους 18 μήνες ο ηθοποιός έχει ξεφύγει πάλι στο θέμα του αλκοόλ,με αποκορύφωμα την μεταφορά του στην κλινική από την ίδια την πρώην σύζυγό του.
As for custody ... we've learned they agreed to joint custody of their 3 children. What's a little

Διάβασε ακόμα: Πώς απέκτησε η Kate Middleton αυτήν την μεγάλη ουλή στο πρόσωπό της;