Η Meghan Markle έχει ένα κοινό με την πρώην σύντροφο του Harry και δεν φαντάζεσαι τι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έχει ένα κοινό με την πρώην σύντροφο του Harry και δεν φαντάζεσαι τι

Πόσο μικρός είναι τελικά ο κόσμος;

Η απάντηση στο πόσο μικρός είναι ο κόσμος βρίσκεται μέσα σε αυτό το κείμενο που διαβάζεις αυτήν τη στιγμή. Η νυν σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει ένα κοινό στοιχείο με την πρώην σύντροφό του, Chelsy Davy, και στοιχηματίζουμε πως δεν θα βρεις περί τίνος πρόκειται.

Η Chelsy αφού πέρασε την κρυάδα του να βλέπει τον πρώην της να παντρεύεται, έχει προχωρήσει την ζωή της και έχει βρει έναν καινούργιο σύντροφο, του οποίου το όνομα είναι James Marshall. Και τώρα θα αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να έχει η Meghan μαζί της, πέρα από το ότι τους συνδέει κάπως ο Δούκας του Sussex.

Δες και αυτό: Η αλήθεια για την πρώην του πρίγκιπα Harry που καθόλου δεν θα αρέσει στη Meghan Markle

GettyImages 541961562

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Mirror λοιπόν, ο Marshall –τηλεοπτικός παραγωγός- πριν τη σχέση του με την Chelsy, ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Electra Wiedemann, η οποία είναι εγγονή ενός Hollywood icon, της Ingrid Bergman. Μάθε λοιπόν, πως η Electra και η Meghan πολύ καλές φίλες και έχουν φωτογραφηθεί μαζί και σε πολύ σημαντικά events, όπως τα Vogue Fashion Fund Awards το 2015 στη Νέα Υόρκη.

Δεν ξέρουμε αν η Meghan ήταν αυτή που γνώρισε την Chelsy στον Marshall, όμως αυτή η κατάσταση είναι πολύ καλή για όλους όσους εμπλέκονται σε αυτήν την μεγάλη σχέση. Για πες μας όμως, εσύ πώς θα ένιωθες αν ο πρώην της κολλητής σου είχε σχέση με την πρώην του συζύγου σου;

Μπέρδεμα σωστά;

Διάβασε ακόμη: Έγκυος η Meghan Markle; Το Παλάτι επιβεβαιώνει