Έγκυος η Meghan Markle; Το Παλάτι επιβεβαιώνει

Έγκυος η Meghan Markle; Το Παλάτι επιβεβαιώνει

Ο πρίγκιπας Harry «πετάει στα σύννεφα»

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και αν αφήσεις για λίγο πίσω σου, ότι έχει προηγηθεί με τον πατέρα της, ένα πράγμα περιμένεις με ανυπομονησία. Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το να μείνει έγκυος η Δούκισσα του Sussex.

Και παρά τα όσα δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει και μιλούν για καθυστέρηση, λόγω των πολλών ταξιδιών που έχει να κάνει το ζευγάρι, το Life &Style κάνει ήδη λόγο για εγκυμοσύνη της Meghan. Και θα μας περνούσε αδιάφορο, αν δεν διαβάζαμε πως την είδηση την επιβεβαιώνει και το Παλάτι. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στο εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρεται πως το Kensington κάνει λόγο και επιβεβαιώνει διπλή εγκυμοσύνη.

lns cover 1

Ναι καλά διάβασες, η Δούκισσα του Sussex περιμένει δίδυμα και μάλιστα είναι και τα δύο κορίτσια. Όπως αναφέρεται στο περιοδικό, ο Harry είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς αυτήν τη στιγμή, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη κάνει το δώρο της στο ζευγάρι, και αυτό είναι ένα καινούργιο σπίτι. Και μη νομίζεις πως η Kate Middleton είναι αμέτοχη σε όλο αυτό, αφού είναι αυτή που διοργανώνει το baby shower των διδύμων.

Δες και αυτό: Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;

Το παλάτι επιβεβαιώνει πως η Meghan είναι έγκυος σε δύο κοριτσάκια, και έχουμε ήδη μάθει και τα ονόματα που θα τους δώσουν. Πάει κάπου το μυαλό σου; Αν δυσκολεύεσαι να σκεφτείς σου λέμε –πάντα σύμφωνα με το Life&Style, πως τα δύο κοριτσάκια θα πάρουν δύο από τα πιο σημαντικά γυναικεία ονόματα της βασιλικής οικογένειας. Δηλαδή Ελισάβετ και Νταϊάνα.

Αρκετά αναμενόμενο πάντως, εάν το δημοσίευμα αυτό είναι αληθινό. Μέχρι όμως να δούμε και κάποια γραπτή επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι θα είμαστε λίγο σε αναμονή.

Διάβασε ακόμη: Το ακούσαμε και αυτό: Η Kate Middleton και ο William δεν κατέχουν την κηδεμονία των παιδιών τους