Μισό λεπτό: Αυτή είναι η Harper ή η Victoria Beckham;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μισό λεπτό: Αυτή είναι η Harper ή η Victoria Beckham;

Like mother, like daughter

Έχεις ακουστά το γνωμικό «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» έτσι δεν είναι; Και σίγουρα γνωρίζεις και σε ποιες περιπτώσεις το χρησιμοποιούμε. Θα είσαι άδικη, αν δεν συμφωνήσεις μαζί μας, πως αυτή η εμφάνιση της Harper Beckham, δικαιώνει απόλυτα αυτό το γνωμικό. Την κοιτάζουμε και την ξανά κοιτάζουμε και δεν μπορούμε ακόμη να ξεχωρίσουμε ποια είναι ποια.

Η Harper Beckham έκοψε τα μαλλιά της και είναι ολόιδια, με την μητέρα της και πρώην τραγουδίστρια Victoria Beckham. Θυμάσαι τα ξανθά μακριά μαλλιά της 7χρονης κόρης του ζευγαριού; Ήρθε η ώρα να τα ξεχάσεις και να δεχθείς πως αυτή η αλλαγή είναι ό,τι καλύτερο είδαμε μέχρι στιγμής στο 2018.

Η κόρη του διάσημου ζευγαριού κουρεύτηκε και αν είχες έστω και μια αμφιβολία σχετικά με το σε ποιον μοιάζει, οι νέες της φωτογραφίες είναι η απάντηση που χρειάζεσαι. Η Harper έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και οφείλεις να παραδεχθείς, πως με αυτό το bob κούρεμα είναι ίδια η μαμά της, στην εποχή των Spice Girls.

Τις φωτογραφίες ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα η Victoria στο account της στο Instagram, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από ένα εκατομμύριο likes. Και δεν απορούμε καθόλου γιατί.

Μια ματιά θα σε πείσει κι εσένα:


https://www.instagram.com/p/Bm6M3FxFj1v

Διάβασε ακόμη: Ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς!