Πάμε στοίχημα, πως δεν γνώριζες αυτή τη λεπτομέρεια για την Suri Cruise;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάμε στοίχημα, πως δεν γνώριζες αυτή τη λεπτομέρεια για την Suri Cruise;

Και είναι η απόλυτη έκπληξη

Αν υπάρχουν κάποιοι celebrities για τους οποίους δεν ακούμε πολύ συχνά νέα, αυτοί είναι η Katie Holmes, ο πρώην σύζυγος Tom Cruise, αλλά και η 12χρονη κόρη τους, Suri. Και δεν σου κρύβουμε, πως η Suri είναι ένα κοριτσάκι που αγαπάμε πάρα πολύ. Μπορεί όπως σου είπαμε ήδη οι εμφανίσεις της, είτε με τον μπαμπά, είτε με την μαμά της να είναι σπάνιες, όμως έχει πάντα κάτι καινούργιο να μας παρουσιάσει.

Μάλιστα υπάρχει μια λεπτομέρεια για εκείνη, που είμαστε σίγουρες, πως δεν γνώριζες καθόλου. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες λοιπόν, η Suri όταν μεγαλώσει σκέφτεται να ακολουθήσει τα χνάρια των διάσημων γονιών της και να γίνει ηθοποιός. Και ποιος να την κατηγορήσει άλλωστε;

Μάθε και αυτό: Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει τα παιδιά της σε μία πολύ σπάνια φωτογραφία τους

Κι εμείς αν είχαμε γονείς ηθοποιούς και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, το ίδιο επάγγελμα θα θέλαμε να ακολουθήσουμε. Τι λέει όμως γι’ αυτό η Katie και ο Tom; Πως αντιδρούν στο άκουσμα της είδησης αυτής από την κόρη τους; Για να μην σε κρατήσουμε σε αγωνία, να σου πούμε, πως τα στρατόπεδα είναι δύο. Και μάντεψε ποιος είναι ο αρνητικός της υπόθεσης.

Ναι καλά κατάλαβες. Αν και η Katie υποστηρίζει αυτήν την επιλογή της κόρης της, ο Tom δεν έχει ενθουσιαστεί και πολύ με το γεγονός πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός. Η 39χρονη star πάντως έχει ήδη γράψει την κόρη της σε μαθήματα υποκριτικής, ενώ κάνει στο σπίτι της πιο ιδιωτικά και μαθήματα τραγουδιού και μουσικής.

Ένα αστέρι γεννιέται και εμείς θα είμαστε εδώ για να τη δούμε στα πρώτα της βήματα.

Διάβασε ακόμη: Μόλις συνειδητοποιήσαμε γιατί η Selena Gomez χώρισε τον Justin Bieber