Άσχημα τα νέα! Δεν φαντάζεσαι για ποιον λόγο η Khloe Kardashian τσακώθηκε με τον Tristan Thompson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άσχημα τα νέα! Δεν φαντάζεσαι για ποιον λόγο η Khloe Kardashian τσακώθηκε με τον Tristan Thompson

Εμείς πάντως βλέπουμε χωρισμό στον ορίζοντα

Πολλά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει στην σχέση της με τον Tristan Thompson, η Khloe Kardashian. Μπορεί τους τελευταίους μήνες να τους ενώνει ένα παιδί, όμως εμείς σύντομα προβλέπουμε χωρισμό, όσο και αν προσπαθούν να το σώσουν. Βλέπεις οι καυγάδες της reality star με τον σύντροφό της είναι πιο έντονοι από ποτέ, και στοιχηματίζουμε πως δεν θα βρεις με τίποτα την τελευταία αιτία.

Απ’ ό,τι φαίνεται η μικρή True αντί να τους ενώνει και να λύνει τα προβλήματά τους, τους δημιουργεί περισσότερα, φυσικά χωρίς δική της ευθύνη. Μπορεί ως αιτία να εμφανίζεται η τεσσάρων μηνών κόρη τους, αφορμή όμως δεν είναι άλλη από τη ίδια την Khloe Kardashian και τη μανία της να ανεβάζει συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες της μικρής στα social media.


https://www.instagram.com/p/BmtO4jBFvn1

Κάτι που όπως φαίνεται εκνευρίζει απίστευτα τον μπασκετμπολίστα και δεν δίστασε να το πει στην σύντροφό του. Και μπορεί εκείνος να το έκανε για καλό, προκειμένου να προστατέψει την κόρη τους από την υπερβολική έκθεση, η Khloe το πήρε κάπως στραβά και φυσικά τσακώθηκε μαζί του. Και αυτός ο καυγάς δεν ήταν και πολύ καλός σε μία ήδη προβληματική σχέση.

Ας ελπίσουμε παρά τους τσακωμούς και τους καυγάδες η ιστορία του να έχει happy end.

Διάβασε ακόμη: Η νέα εμφάνιση της Katie Holmes και η ανησυχητική απώλεια κιλών της

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr