Άβολο: Το διάσημο ζευγάρι και η αναπάντεχη συνάντηση σε εστιατόριο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άβολο: Το διάσημο ζευγάρι και η αναπάντεχη συνάντηση σε εστιατόριο

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά;

Μπορεί η πρόταση «ο κόσμος είναι μικρός» να είναι αρκετά γραφική, κρύβει μέσα της όμως μια τεράστια δόση αλήθειας, αφού μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε εκεί που δεν το περιμένεις. Και αν μάλιστα πέφτεις επάνω σε πρώην σου εκεί τα πράγματα είναι πιο σκούρα από ποτέ. Σκούρα και άβολα, τόσο που θα θέλεις να φύγεις τρέχοντας, όπως πιθανολογούμε πως έκανε το ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να δειπνήσουν έξω προχθές το βράδυ, όμως δεν στάθηκαν και πολύ τυχεροί, αφού από όλα τα εστιατόρια του Hollywood πήγαν σε αυτό, στο οποίο έτρωγε και ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, Casper Smart. Αρκετά άβολο δε νομίζεις;

Αυτό το είδες; Έγκυος στα 49 της η Jennifer Lopez; Το μωρό που τόσο θέλει να αποκτήσει η JLo με τον Alex Rodriguez

Από τις πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρο το αν το ζευγάρι έφυγε πριν φάει ή απέφυγε ευγενικά να δώσει σημασία στον Casper, πιστεύουμε όμως πως η JLo χειρίστηκε το θέμα με ευγένεια, όσο άβολο και αν ήταν. Λογικά δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούν κάποιον πρώην τους στο δρόμο.

Επιπλέον η Jennifer Lopez και ο Casper Smart ήταν ζευγάρι πέντε ολόκληρα χρόνια και είναι αλήθεια, πως δεν τα πετάς έτσι εύκολα στα σκουπίδια.

Διάβασε ακόμη: Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα, λίγα 24ωρα πριν το γάμο τους