Βίκυ Καγιά: Bianca και Κάρολος Ηλίας, «λιώνουν» το Instagram με τις φωτογραφίες τους

Βίκυ Καγιά: Bianca και Κάρολος Ηλίας, «λιώνουν» το Instagram με τις φωτογραφίες τους

Μα δεν είναι υπέροχα;

Πυρετωδώς για το νέο της επαγγελματικό βήμα ετοιμάζεται η Βίκυ Καγιά, η οποία όπως έχουμε δει από τα διαφημιστικά spot, θα παρουσιάζει το GNTM (aka Greece’s Next Top Model). Το show που πριν από 8 χρόνια μας χάρισε μοναδικές στιγμές και ωραία κορίτσια επιστρέφει και ανυπομονούμε να ξεκινήσει.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ωστόσο, παρά τον φόρτο εργασίας της, βρίσκει πάντα λίγο χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά της και κάπως έτσι μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram account της, μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Τόσο η Bianca –η οποία έχει μεγαλώσει τρομερά- όσο και ο Κάρολος Ηλίας έδειχναν να απολαμβάνουν πολύ τις διακοπές τους και πίστεψε μας, αυτές τις φωτογραφίες θέλεις πάρα πολύ να τις δεις.

Αυτό το είδες; Ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς!

Εάν λοιπόν δεν έχει κάνει ακόμη το σημερινό σου scroll down στο Instagram δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες με τα δύο μικράκια. Ο Κάρολος Ηλίας που ήρθε στον κόσμο πριν από επτά μήνες έδειχνε να περνάει καλά τόσο στην αγκαλιά της μαμάς Βίκυς, όσο και στου μπαμπά Ηλία και στις φωτογραφίες αυτό φαίνεται ολοκάθαρα.

Είναι και οι δύο υπέροχοι και σου λέμε αλήθεια, πως οι φωτογραφίες αυτές είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τις τελευταίες 24 ώρες.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Eντάξει: Η Βίκυ Καγιά παίζει με την Μπιάνκα στη θάλασσα και το κορμί της είναι απλά συγκλονιστικό