Ποιος χωρισμός; Οι δύο stars θα είναι μαζί για πάντα, και μας το επιβεβαίωσαν κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος χωρισμός; Οι δύο stars θα είναι μαζί για πάντα, και μας το επιβεβαίωσαν κάπως έτσι

Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε

Το ζευγάρι αυτό και ο χωρισμός έχουν γίνει πια ταυτόσημες έννοιες και το σίγουρο είναι ένα, πως όταν (και αν) χωρίσουν πραγματικά δεν θα το πιστέψει κανένας απολύτως. Και δεν θα έχουμε και άδικο εδώ που τα λέμε, αφού τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, μαθαίνουμε πως οι δύο stars δεν είναι πια μαζί.

Η πιο πρόσφατη μάλιστα ήταν στα μέσα Ιουλίου, όταν για μία ακόμη φορά (έχουμε χάσει το μέτρημα) κυκλοφόρησε η φήμη του χωρισμού τους. Ο Liam Hemsworth όμως αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό τέλος στις κακές γλώσσες, ποστάροντας στο Instagram account του μία φωτογραφία με την Miley και τη σκυλίτσα τους, με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Όπως καταλαβαίνεις κανένας χωρισμός δεν υφίσταται σε αυτό το ζευγάρι και δεν θα μπορούσαν να μας επιβεβαιώσουν τον έρωτα τους με καλύτερο τρόπο. «Βόλτα με τα κορίτσια μου», έγραψε ο Liam στη λεζάντα του στο Instagram και κάπως έτσι έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο χωρισμός.

Προς το παρόν δηλαδή γιατί μέχρι τα Χριστούγεννα, θα μάθουμε σίγουρα ακόμη μία φορά πως χώρισαν. Υπομονή και αναμονή λοιπόν.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ο πρίγκιπας William έχει κάτι κοινό με τον Harry Potter και δεν πάει ο νους σου τι είναι αυτό