Όπως δεν την έχεις δει ξανά! Οι φωτογραφίες της star στο Instagram, είναι ότι πιο άβολο (;) είδαμε

Όπως δεν την έχεις δει ξανά! Οι φωτογραφίες της star στο Instagram, είναι ότι πιο άβολο (;) είδαμε

Αρκετά περίεργες φωτογραφίες δε νομίζεις;

Μπορεί στο παρελθόν η star να συνήθιζε να βγάζει και να ανεβάζει περίεργες φωτογραφίες, με τις οποίες είχαμε σοκαριστεί ουκ ολίγες φορές, όμως ποτέ άλλοτε δεν νιώσαμε τόσο περίεργα, όσο αυτήν τη φορά. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε πάρει «το κολλάει» και να έχουμε συνηθίσει με τις εκκεντρικές πόζες της, όμως κάθε φορά που κάνει κάτι αντίστοιχο, είναι σαν την πρώτη φορά.

Τα περίεργα concept είναι ειδικότητα της και όπως καταλαβαίνεις όταν βάζει κάτι στο μυαλό της θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Η Lady Gaga δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις αλλόκοτες φωτογραφίσεις και εμφανίσεις της και αυτό έκανε για μία ακόμη φορά με την τελευταία της φωτογράφιση. Τις λήψεις του αλλόκοτου project επιμελήθηκε η Eli Russell Linnetz, και ομολογούμε πως το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο.

Η 32χρονη τραγουδίστρια ανέβασε τρεις φωτογραφίες της στο Instagram account της, στις οποίες ήταν τελείως γυμνή. Μόλις σε μία από αυτές εμφανίζεται να φορά ένα ημιδιάφανο nude καλσόν και κάτι που έμοιαζε με σουτιέν σιλικόνης, όμως στις υπόλοιπες ήταν γυμνή. Φυσικά και είχε φροντίσει να καλύψει κατάλληλα τα επίμαχα σημεία της, όμως το όλο σκηνικό εξακολουθούσε να είναι κάπως spooky.

Το έντονο μακιγιάζ στο πρόσωπό της και τα κάπως ανακατεμένα μαλλιά της συμπλήρωναν άψογα την τρομακτική -αν μη τι άλλο- φωτογράφισή της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η τολμηρή αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για το Τατουάζ