Έχεις δει πιο χαριτωμένο μωρό; Ο γιος της Eva Longoria είναι ένας γλύκας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει πιο χαριτωμένο μωρό; Ο γιος της Eva Longoria είναι ένας γλύκας

Δες τις νέες του φωτογραφίες

Πριν από περίπου δυόμιση μήνες, η Eva Longoria έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της, με τον αγαπημένο της Jose Baston και από τότε βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Ο μικρούλης Santiago ή Santi, όπως τον φωνάζει η ηθοποιός είναι ένα γλυκύτατο μωράκι και κάθε του φωτογραφία στο Instagram ή στο διαδίκτυο γενικότερα, είναι μοναδική.

Επιστροφή στη δουλειά είχαμε λοιπόν και για την Eva Longoria, η οποία δύο μήνες μετά την γέννηση του γιου της γύρισε στα καθήκοντα της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα γυρίσματα της σειράς του ABC, Grand Hotel, πάντα παρέα με τον γιο της και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε αυτήν τους την εμφάνιση.


https://www.instagram.com/p/BnFsZ7oghPF

Ο μικρός Santi καθόταν στην αγκαλιά της μαμάς του και η έκφραση του ήταν όλα τα λεφτά. Ο δύο μηνών μικρούλης είχε εστιάσει το βλέμμα του στην κάμερα και μας χάρισε το πιο όμορφο και χαριτωμένο στιγμιότυπο της ημέρας. Εξίσου τρυφερή και χαριτωμένη επίσης, ήταν η στιγμή, που ο Santiago κούρνιασε στην αγκαλιά της μαμάς του.

Έχεις δει κάτι πιο γλυκό σήμερα;

Δες και αυτό: Ποιο πρωτόκολλο; Η Meghan Markle φόρεσε το πιο super mini φόρεμα στην ιστορία του Παλατιού